Tavi Clonda și fiica lui, la un pas să fie loviți! Întregul moment a fost surprins pe camere: „Pfff...Accident?”

Tavi Clonda și fiica lui, la un pas să fie loviți! Întregul moment a fost surprins pe camere: „Pfff...Accident?”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au dus-o pe Victoria, fiica lor cea mare, la prima lecție de schi.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au întemeiat o familie frumoasă. Din dragostea lor au venit pe lume cele două fiice ale lor, pe care cuplul le adoră pur și simplu.

Recent, cei doi au plecat la munte împreună cu copiii lor, pentru a se bucura din plin de zilele libere pe care au reușit să și le ia.

Pentru că timpul a trecut iar Victoria, fiica cea mare a lui Tavi Clonda și a Gabrielei Cristea a mai crescut, artistul a decis să îi ofere micuței prima lecție de schi, mai ales pentru că și fetița și-a dorit foarte tare acest lucru.

„Am ajuns în poiană. Victoria este prima dată pe schiuri.

Cresc copiii. Parcă ieri era la botez și acum e prima lecție de schi. Zboară timpul.”, a spus emoționat Tavi, în cadrul unui vlog pe care l-a postat pe YouTube. 

Ziua a început cu o încălzire, pe care Tavi a făcut-o cot la cot cu Victoria și cu instructorul de schi, care încerca să o pregătească pe micuță pentru primele clipe pe care avea să le petreacă pe schiuri.

După acest moment, micuța, care era încălțată cu un singur clăpar, a început să se plimbe pe stratul de zăpadă. 

La un moment dat însă, pe pârtie au început să apară alți turiști, care se dădeau cu schiurile. La un moment dat însă, un bărbat a venit în viteză cu schiurile și a căzut fix lângă micuță și lângă instructor.

Din fericire, chiar dacă panica l-a cuprins pe Tavi, nici bărbatul și nici micuța nu s-au lovit, așa că lecția Victoriei a continuat pentru minute bune, spre marea bucurie a fetiței.

„Pfff...Accident? Am avut noroc!”, a mai scris Tavi ușurat că totul s-a terminat cu bine, pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza