Tavi Clonda, îngrijorat pentru soția sa. Care este starea adevărată de sănătate a Gabrielei Cristea

Tavi Clonda, îngrijorat pentru soția sa. Care este starea adevărată de sănătate a Gabrielei Cristea
| Foto: cancan.ro

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital, iar soțul ei, Tavi Clonda, i-a fost în tot acest timp alături. 

Mai exact, soțul Gabrielei Cristea și-a făcut un test complex pentru a afla cu exacitate la ce este alergic. Pe o rețea socială, acesta a transmis un mesaj pentru cei care îl urmăresc, îndemnându-i să-i urmeze exemplul, pentru că sănătatea este cea mai importantă.

“Dacă tot am venit cu Gabriela să-și facă tratamentul, am zis să profit și eu. A venit sezonul alergiilor și mi-am făcut un test acum, să văd exact la ce sunt alergic. Mi-am făcut cel mai complex test, abia aștept rezultatul. Nu e de joacă cu alergiile. Dacă aveți probleme, faceți-vă teste, pentru că e important să știți cum puteți preveni alergiile”, a anunțat Tavi Clonda, pe Instastory.

Reamintim că Gabriela Cristea s-a confruntat, marți, cu probleme de sănătate, motiv pentru care a ajuns pe mâinile medicilor. Prezentatoarea de la “Mireasă – Capriciile Iubirii” a fost pusă, imediat, la perfuzii. Soția lui Tavi Clonda nu a dezvăluit, însă, și cauza principală pentru care a fost internată.

“Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, a scris Gabriela Cristea, pe o rețea socială, potrivit cancan.ro.

Comenteaza