Tavi Clonda a recunoscut că există probleme în căsnicia sa cu Gabriela Cristea: "Acum pot să îi spun Gabrielei că am fost..."

Tavi Clonda a recunoscut că există probleme în căsnicia sa cu Gabriela Cristea: "Acum pot să îi spun Gabrielei că am fost..."

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au întemeiat o familie minunată, alături de cele două fetițe pe care le au.

Tavi Clonda a recunoscut că în ultimul timp nu a fost totul numai lapte și miere în căsnicia lui. Solistul a mărturisit în direct, în platoul unei emisiuni la care a fost invitat, că a fost supărat pe partenera lui de viață chiar înainte de ziua lui de naștere.

Totuși, bărbatul a declarat că a trecut repede peste ceea ce l-a deranjat, căci Gabriela l-a emoționat cu niște fotografii în care erau fetițele lor și a fost complice la o surpriză pregătită cu ocazia aniversării acestuia: "Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!", a declarat Tavi Clonda, în cadrul acelei apariții tv.

Nu este de mirare că Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o căsnicie fericită, căci cei doi au învățat să lase unul de la celălalt în anumite situații și să discute tot ceea ce îi nemulțumește în relație.

Mai mult, solistul povestea, cu ceva timp în urmă, că există și o rețetă a unui mariaj de succes, care are trei componente importante: "Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă.

Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante.", mărturisea soțul Gabrielei Cristea, într-un interviu mai vechi, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza