Tatăl lui Silviu Prigoană a decedat! Familia nu a fost primită la înmormântare! Cum se scuză omul de afaceri!

Tatăl lui Silviu Prigoană a decedat! Familia nu a fost primită la înmormântare! Cum se scuză omul de afaceri!

E scandal mare în familia lui Silviu Prigoană, după ce tatăl omului de afaceri a încetat din viață, la 93 de ani.

O veste tristă a cuprins întreaga familie a lui Silviu Prigoană, nu cu mult timp în urmă. Vasile Prigoană, tatăl omului de afaceri, dar și părintele celorlalți trei frați ai fostului soț al Adrianei Bahmuțeanu a murit!

Bărbatul a încetat din viață la vârsta de 93 de ani, iar frații lui Silviu Prigoană, cât și nepoții, își urlă durerea legată de dispariția bătrânului.

Spynews.ro a aflat că tatăl lui Silviu Prigoană a decedat nu în urmă cu mult timp, însă bărbatul a fost deja înmormântat, iar familia lui nu a știut nimic până ieri, atunci când cu adevărat informația a fost confirmată. Nu Silviu Prigoană a fost cel care i-a anunțat pe ceilalți că bărbatul a murit, iar de aici și supărarea uriașă.

Nimeni dintre ceilalți trei frați nu a știut de moartea tatălui lor, iar Cristina, una dintre nepoatele lui Silviu Prigoană, fata lui Valentin, unul dintre frații omului de afaceri, a vorbit despre întreaga întâmplare.

”Tatăl meu a discutat cu cineva care i-a confirmat că bunicul meu a murit. Eu sunt fiica lui Valentin, unul dintre cei trei frați de-ai lui Silviu Prigoană. Toată această poveste mi se pare un film. Noi nu știm exact când a fost îngropat, unde a fost înmormântarea, unde a locul acesta de care spune el, cavoul familiei. Noi suntem din Gherla, toată lumea e de acolo. Eu nu am înțeles niciodată războiul dintre Silviu Prigoană și restul fraților. Ceilalți frați, cei trei, se înțeleg bine între ei. Cumva era previzibil că se va ajunge la ceva de acest gen”, a spus Cristina, nepoata lui Silviu Prigoană.

Ce spune Silviu Prigoană despre această situație

Silviu Prigoană a făcut la rândul său declarații pe baza acestui subiect și susține că nu are de ce să-și anunțe familie cu privire la decesul tatălui lui.

Impresionant, îmi dau lacrimile...! Nu am ce să vă povestesc mai mult despre un cetățean decedat, a decedat mai demult, nu mai contează, e o chestie de familie. Unde scrie că trebuie să-i anunț? De ce să fie normal să-i anunț? Deci fiii sunt numai la înmormântare, când e vorba de întreținut în ultimii 9 ani nu mai sunt fii.

Data înmormântării probabil nu se știe, dar data zilei de naștere probabil că se știe. În ultimii 9 ani i-au trimis o felie de tort, dacă își făceau griji? De cele trei operații de cancer de ce nu au fost interesați să vadă când le-a făcut tata?”, a declarat bărbatul.

 

Comenteaza