Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul care a fost dat dispărut

Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul care a fost dat dispărut

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, care a dispărut pe data de 17 aprilie 2024,a fost găsit.

Au apărut noi detalii importante despre soțul Mariei Roman, care a dispărut pe data de 17 aprilie 2024! Se pare că bărbatul ar fi arestat în Germania.

Potrivit unor surse ale Știrilor Antena Stars, familia lui ar fi angajat deja avocați care să se ocupe de cazul lui, însă fosta concurentă a sezonului 3 nu poate sta liniștită până când nu primește un comunicat oficial din partea autorităților și până nu-i aude vocea la telefon.

Întrebată de reporterii de la Spynews.ro, Maria Roman a explicat că nu poate oferi detalii suplimentare, deoarece nici ea nu are mai multe informații.

Despre presupusa găsire a tatălui copilului ei, fosta concurentă de la Mireasa nu a primit nicio confirmare și așteaptă să primească un semn de la el sau de la autorități. Există speculații conform cărora bărbatul ar fi fost localizat în Germania, dar nu există detalii precise în acest sens, astfel că Maria Roman rămâne în suspans.

„Încă nu știm sigur dacă a fost găsit, aștept să văd ce spune Poliția. Nu am vorbit cu el personal, nu știu, aștept să văd ce va spune Poliția. El venea din Franța și nu a mai răspuns, de mai bine de 24 de ore n-a mai luat legătura cu el. Am anunțat Poliția și l-am dat dispărut. Nu știu dacă a fost găsit, am înțeles că l-au găsit în Germania, dar nu știu mai multe. Sper să fie bine, mâine sper să iau legătura cu el”, a spus ea ieri.

Comenteaza