Ștefania de la Casa Iubirii pune punct speculațiilor legate de descalificarea lui Cosmin. Ce declarații bombă a făcut concurenta

Ștefania de la Casa Iubirii pune punct speculațiilor legate de descalificarea lui Cosmin. Ce declarații bombă a făcut concurenta

Descalificarea lui Cosmin din emisiunea „Casa Iubirii” a lăsat-o pe Ștefania, iubita lui, foarte derutată.

Ștefania încearcă să se acomodeze la noua realitate din „Casa iubirii”, cea din care Cosmin nu mai face parte! Iubitul ei a fost descalificat din competiție, după ce a încălcat regulamentul și a divulgat informații în avans din emisiune. Mai mult, acesta este acuzat și că ar fi avut o relație interzisă în afara show-ului matrimonial.

În gală, blondina abia și-a găsit puterea să-l privească în ochi pe Cosmin și să-i vorbească, după ce Andreea Mantea a anunțat că mesajele erau autentice și nu „fabricate” într-o aplicație, așa cum credea Ștefania, potrivit wowbiz.ro.

Tânăra este bulversată și nu știe ce să creadă. O parte din ea încă are încredere în iubitul ei, însă cealaltă parte își pune o mulțime de întrebări la care, încă, nu are răspuns.

Patrick: Ștefania, tu ai acolo o mică speranță că nu sunt adevărate (n. r. mesajele), dar să zicem că vei concluziona că sunt adevărate, de ce crezi că ar fi recurs la asemenea gesturi?

Ștefania: Nu știu, asta este întrebarea. Nu știu cum ar fi putut să stea alături de mine atâtea luni și să pară atât de îndrăgostit pe cât spunea.

Robi: Ar avea pe altcineva afară!

Ștefania: Da... 

Comenteaza