Sorina Guță s-a trezit din comă. Ce șanse de supraviețuire i-au mai dat medicii: „Le-au zis surorilor mele că nu mai pot face nimic”

Sorina Guță s-a trezit din comă. Ce șanse de supraviețuire i-au mai dat medicii: „Le-au zis surorilor mele că nu mai pot face nimic”

Sorina Guță a fost în comă, la un pas de moarte, iar medicii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire.

Din păcate, în urmă cu doar câteva zile Sorina Guță a ajuns la spital într-o stare extrem de gravă, iar astăzi am fi putut să vorbim la trecut despre ea, dacă nu și-ar fi revenit, ca printr-o minune, din comă în care s-a aflat, după cum ne-a spus chiar ea. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Sorina Guță vorbește despre perioada critică prin care a trecut în urmă cu puțin timp.

Din cauza problemelor de sănătate mai vechi pe care le are la nivelul inimii, dar și la nivelul plămânilor, Sorina Guță nu s-a simțit bine, iar în timp ce se afla acasă, alături de familie, i s-a făcut rău. Rudele au chemat de urgență ambulanța, iar Sorina Guță a ajuns la spital inconștientă, fiind în comă. Medicii le-au oamenilor ei dragi că au ajuns mult prea târziu la camera de gardă, iar șansele de supraviețuire ale Sorinei Guță sunt foarte, foarte mici.

”Sunt mai bine, Slavă Domnului. Am trecut prin clipe grele, n-am trecut în viața mea prin așa experiență. Stăteam la masă cu sora mea și cum vorbeam cu ea la masă dintr-o dată m-a luat cu amețeală, zicea că n-am mai reacționat, a dat drumul repede la oxigen, mi-a pus oxigenul, mi-a luat saturația, am avut 35, a chemat salvarea, m-a dus la spital și acolo am căzut în comă. Medicii au zis că am fost dusă prea târziu și că îi pare rău, că nu mai pot face nimic, doar dacă într-o oră dau semne de intubație mă pot intuba, dacă nu...”, a spus Sorina Guță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Comenteaza