Soacra lui Tzancă Uraganu este împietrită de durere! Mesaj sfâșietor publicat pe rețelele sociale: „Drum bun...”

Soacra lui Tzancă Uraganu este împietrită de durere! Mesaj sfâșietor publicat pe rețelele sociale: „Drum bun...”
| Foto: spynews

Clipe îngrozitoare în familia lui Tzancă Uraganu, după moartea lui Lucas, nepotul celebrului artist.

Toată familia lui Tzancă Uraganu trece prin clipe de coșmar de când micuțul s-a stins din viață. Soacra manelistului a postat pe Facebook o fotografie cu Lucas, dar și un mesaj prin intermediul căruia i-a adus un omagiu nepotului ei iubit.

Geta, soacra lui Tzancă Uraganu, este împietrită de durere. Toată lumea spera la minune, însă băiatul a pierdut lupta cu boala grea.

„Dum bun spre Raiul Domnului, Lucas”, a scris soacra lui Tzancă Uraganu, Geta Finuta, pe Facebook.

De ce boală suferea micuțul

În secțiunea destinată comentariilor, Tzancă Uraganu a dezvăluit că Lucas suferea de o formă gravă de cancer. Copilul nu a putut suporta multă vreme consecințele severe ale afecțiunii sale, iar după o luptă de 7 luni, a plecat dintre noi.

Părinții lui au aflat de această suferință cumplită în urma unei vizite la medic pentru un control de rutină. Lucas prezenta o umflătură la umăr, iar nimeni nu bănuia că aceasta ar putea ascunde o maladie incurabilă.

„Un copil așa bun... A fost bolnav de cancer și în 7 luni a murit... S-a dus cu o mică umflătură la umăr la control. Deja era stadiul 4”, a scris Tzancă Uraganu în comentariile de la postarea lui de pe Facebook.

Din păcate, boala se afla deja în stadiul 4 în momentul în care a fost identificată. Tzancă Uraganu și partenera lui, Alina Marymar, au decis să amâne botezul fetiței lor din cauza acestei tragedii.

Comenteaza