SCANDAL MONSTRU! De ce a plecat Răzvan Botezatu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici?”

SCANDAL MONSTRU! De ce a plecat Răzvan Botezatu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici?”

Răzvan Botezatu și-a luat, de curând, rămas bun de la o parte din colegi din cadrul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. 

Joi, 22 septembrie 2022, un nou concurent a părăsit jungla din Republica Dominicană. Răzvan Botezatu este prima celebritate care s-a predat. Acesta a intrat în diverse conflicte cu adversarii lui, iar acest lucru l-a făcut să cedeze și să strice ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

”Eu tac, încerc să nu mă mai cert cu ei…dar îți dai seama tac, tac, dar lasă-mă… că eu sunt vulcanic, sunt Berbec, adică mie nu trebuie să îmi dai foc de prea multe ori, că o iau razna”, a spus Răzvan Botezatu.

Imediat după ce Cabral și Adela Popescu au anunțat plecarea acestuia, pe ultima sută de metrii, Răzvan Botezatu a mai reușit să creeze o nouă controversă. Acesta a refuzat să-și ia rămas bun de la o parte din colegi.

”Vă iubesc! Nu cădeți ca mine. La mine a fost mai greu. Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi.

Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic… Este cel mai bine pentru mine. Sunt cu psihicul la pâmânt”, a spus Răzvan Botezatu, potrivit cancan.ro.

Comenteaza