Scandal în Casa Iubirii. Bianca iese la atac și face acuzații mari: ”Laurențiu, nu simți nevoia să...”

Scandal în Casa Iubirii. Bianca iese la atac și face acuzații mari: ”Laurențiu, nu simți nevoia să...”

Bianca, din casa iubirii, nu este de acord cu atitudinea lui Laurențiu și nu vrea să fie implicată în disputa lui cu Alex.

Este momentul confruntării, Bianca sare la atac și îi spune lui Laurențiu tot ce are pe suflet, mai mult, precizează că nu vrea să fie o armă în războiul lui cu Alexandru. 

Deși ar fi trebuit să fie o zi dedicată fetelor, căci este Ziua Femeii, se pare că Bianca nu se poate abține și vrea să-l confrunte pe Laurențiu. După dansul controversat de ieri, se pare că Bianca și-a schimbat părerea despre el și vrea niște scuze.

Șatena a realizat că, deși concurentul nu are niciun interes, nu vrea să fie armă în disputa lui cu Alex, care a fost un pic gelos când și-a văzut iubita în brațele altui bărbat.

Bianca:Începem ziua cu niște scuze, așa frumos. Laurențiu, nu simți nevoia să-ți ceri iertare pentru ceva? 

Laurențiu: Eu?

Bianca: Da, tu!

Laurențiu: Cui?

Bianca: Ieri am rămas fără cuvinte, l-am considerat pe Alexandru vinovat, chiar dacă acum nu mi se pare așa, mai ales după dansul nostru. Dansul nostru a fost mai strâns, ai vrut să mă apropii, mi se pare o lipsă de respect față de mine, nu doar față de Alexandru...Nu vreau să fiu folosită ca o armă sau răzbunare. Eu nu sunt un obiect, mai ales fără niciun real interes.

Tu nu a niciun interes față de mine, deci mi se pare greșit din partea ta.

sursă: știrilekanald.ro.

Comenteaza