Scandal în casa Gabrielei Cristea. Ce mesaje a primit Tavi despre soția sa: „Cu doi bărbați în 12 ore”

Scandal în casa Gabrielei Cristea. Ce mesaje a primit Tavi despre soția sa: „Cu doi bărbați în 12 ore”

Gabriela Cristea a fost criticată de fanii ei din cauza atitudinii acide avute în cadrul emisiunii pe care o prezintă.
 

Gabriela Cristea are parte de tot ce și-ar putea dori de la vață. Este o familistă convinsă, are o familie minunată și o carieră de succes. În ultima vreme, însă, prezentatoarea TV a avut parte de reacții acide din partea fanilor ei din cauza atitudinii sale cu privire la o concurentă din cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Mai exact, Gabriela Cristea  este acuzată de fani că nu gestionează corect conflictele și tensiunile care apar între concurenții din cadrul emisiunii pe care o prezintă, ci, din contră, că pune paie pe foc în mod nejustificat pentru a-i păta imaginea unei concurente, în timp ce o favorizează pe o alta.

În secțiunea de comentarii a unui filmuleț de familie postat de Tavi Clonda pe rețelele de socializare, fanii au avut de spus numai vorbe dure la adresa Gabrielei Cristea. Internauții au acuzat-o pe prezentatoare TV că încearcă să păteze imaginea unei tinere despre care se spune că și-a înșelat iubitul, în timp ce chiar ea a făcut acest lucru în perioada în care era căsătorită cu fostul soț. De aici și până la un întreg scandal în mediul online nu a fost decât un pas, iar fanii au aruncat cu vorbe foarte grele la adresa

Mai mult decât atât, fanii sunt de părere că Gabriela Cristea ar trebui să încerce să aplaneze conflictul și să fie obiectivă, mai ales că și ea a avut „greșelile tinereții” sale.

„Ia întreabă-l și tu pe Tavi dacă îi place că stă cu una care a fost măritată și care pe deasupra stătea cu unu și în același timp îl înșela cu altul, tocmai tu te-ai trezit să vorbeșt, Sfânta Filofteia? Sau crezi că tu că dacă ai făcut doi copii, gata, tu ești sfântă de acum”, „Tavi oare ce a zis că ea a pozat goală în Playboy și a văzut-o o țară întreagă? Să-i fie rușine pentru atitudinea pe care a avut-o față de G&S.

Care este scopul producției? Să-i despartă?”, „O acuzi pe Giovana și nu știi cum să mai dai cu noroi în ea. Ai uitat cine ai fost? Ai uitat când ai înșelat? Atunci nu tot cu doi bărbați în 12 ore sau au fost 24? Ești penibilă, dar nu uita că ai 2 fete, să nu culegi ce plantezi acum. Între timp mai pup-o în*** pe Nora că doar te regăsești în povestea ei, penibilo”, „Ai dovadă că Giovana s-a culcat cu doi bărbați în câteva ore de i-ai pus acea întrebare cu subînțeles lui Sese? Ai spus că și tu și-ai înșelat partenerul. Cum se numește o femeie care își înșală partenerul?”, sunt doar câteva ditre comentariile fanilor cu privire la atitudinea pe care Gabriela Cristea a avut-o în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 

În urmă cu doar câteva zile, una dintre fetițele Gabrielei Cristea a împlinit 3 anișori. Mama sa i-a făcut o urare ca la carte în mediul online, acolo unde a postat și o serie de fotografii cu micuța Iris. Fanii au fost în extaz de această dată, urîndu-i micuței numai lucruri bune.

„Astăzi ai avut prima petrecere “departe de noi”, la gradi, iar pentru prima dată ți-a fost “complice” surioara ta mai mare. Afară de faptul că nu mai concep viața fără tine și că te iubesc necondiționat, vreau doar să-ți spun că mami și tati o să fie aici oricând și oricum să te prindă în brațe ca pe floare. La mulți ani copil bucurie, la mulți ani îngerul nostru! La mulți ani, Thea Iris Selena! ”, a scris prezentatoarea TV, vizibil emoționată și mândră, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza