Scandal de proporții la Insula Iubirii! S-au încins spiritele între Bianca și o ispită masculină: ”E mai tăran decât...”

Scandal de proporții la Insula Iubirii! S-au încins spiritele între Bianca și o ispită masculină: ”E mai tăran decât...”
| Foto: spynews.ro.

 Bianca a făcut o criză de nervi, după un gest pe care l-a făcut Romeo în timpul ediției de joi, 6 iulie.

În ultimele ediții, Bianca Giurcă nu a dat curs scandalurilor, însă inevitabilul s-a întâmplat în această seară. Concurenta se afla în piscină alături de alte fete, iar Romeo a făcut un gest care a făcut-o să treacă la comentarii. Nu doar că a ridicat tonul, dar l-a și insultat și a tras imediat concluzii despre intențiile pe care le are el în emisiune.

Bianca Giurcă a fost enervată de gestul lui Romeo la Insula Iubirii

În timp ce concurentele se aflau în piscină, Romeo s-a gândit să facă o glumă și a aruncat petale de trandafir în apă. Chiar dacă petalele de trandafir trebuiau să ajungă la Ema, acestea au ajuns și în jurul Biancăi, iar acest lucru a enervat-o. Concurenta a izbucnit în nervi, a zbierat și a spus că intenția lui este doar să se afirme la televizor.

De asemenea, Bianca a spus despre Romeo că este mai țăran decât toți țăranii care locuiesc în zona din care provine ea. Romeo nu a fost deloc deranjat de reacția ei, spunând că i se pare că este singura fată deranjată de gestul pe care l-a făcut.

”Pe mine mă deranjează gesturile acestea. Le-a aruncat așa, flegmatic. Dacă ai gesturi și cineva își permite, fă-le când e doar ea. Eu sunt de la țară, sunt țărancă, dar el este mai țăran decât orice țăran de la birtul de la mine din sat cu gesturile astea ieftine.”, a declarat Bianca Giurcă, la Insula Iubirii.

Claudia Florescu și-a exprimat părerea acidă cu privire la comportamentul concurenților

După ultima petrecere de pe insula fetelor, Clauda Florescu a tras câteva concluzii. Iubita lui Bogdan este de părere că toate concurentele de pe insulă sunt ipocrite și nu fac ceea ce simt, chiar dacă își doresc să se distreze. Concurenta se consideră singura femeie care nu ține cont de interpretări când vine vorba despre distracție.

”Când văd atâta ipocrizie, nu îmi place. Dacă eu simt să dansez, dansez. Cred că am fost singura care am dansat. Chiar mi s-a părut că au fost toate ipocrite. Vor să facă, dar le este teamă.”, a spus Claudia Florescu, la Insula Iubirii, potrivit spynews.ro.
 

 
 
 
 
 

Comenteaza