S-au împăcat Vali Vijelia și soția lui? Dezvăluiri incendiare făcute de confidentul artistului

S-au împăcat Vali Vijelia și soția lui? Dezvăluiri incendiare făcute de confidentul artistului
| Foto: spynews.ro.

Confidentul lui Vali Vijelie a făcut dezvăluiri din relația cântărețului cu soția lui, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cu aproximativ o lună în urmă, Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a avut o primă reacție după ce soțul ei a fost surprins în compania unei alte femei.

La acel moment, Carmen Rusu a dat de înțeles că ea și manelistul au luat-o pe drumuri separate, însă menționa că vor continua să locuiască în aceeași casă punctând că va face acest lucru pentru confortul financiar al ei și al celor doi copii pe care îi au împreună.

Invitat seara trecută în emisiunea Xtra Night Show, confidentul lui Vali Vijelie a dat de înțeles că manelistul și soția lui s-au împăcat. Mai mult, Baboiash a ținut să puncteze că artistul trece printr-o perioadă extraordinară.

"Vali Vijelie nu are cum să fie liniștit tocmai prin prisma numelui. Pe oriunde trece el face valuri și la propriu, și la figurat. E un om care într-adevăr oriunde intră provoacă vijelie. Vine liniștea de după furtună, liniștea dinaintea furtunii.

Vali e foarte bine.(…) Trece printr-o perioadă în care este, cum se spune, vorbesc eu fiind pește, se simte ca peștele în apă. E într-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, pregătește numai melodii frumoase, chiar sunt gelos pe el în condițiile în care eu compun cu el, avem proiecte împreună.", spune Baboiash, potrivit spynews.ro.

Comenteaza