S-au despărțit definitiv Cantica și Robert de la „Casa Iubirii”? Ceartă de proporții: "Accepți să mă pierzi, niciodată nu ai ținut la mine"

S-au despărțit definitiv Cantica și Robert de la „Casa Iubirii”? Ceartă de proporții: "Accepți să mă pierzi, niciodată nu ai ținut la mine"
| Foto: wowbiz

Cantinca și Robert, concurenții emisiunii „Casa Iubirii” par să nu fie în cea mai bună perioadă a „cunoașterii” lor.

După un date de care au avut parte la ceas de seară, care s-a și lăsat cu sărutări și atingeri, acum situația s-a schimbat complet între ei.

Și asta pentru că bruneta a revenit în casă mai mult singură, decât într-o relație. Moment în care, așa cum veți vedea astăzi, 7 decembrie, la TV, au început tensiunile și reproșurile între cei doi, intervenind, însă, și ceilalți concurenți.

Bianca este cea care spune direct că în relația celor doi doar Catinca este cea care-și dorește ceva pentru viitor. Tânăra îl acuză pe Robert că joacă teatrul iubirii de dragul competiției.

Andreea Mantea: Bianca, tu ai fost prima care a vorbit cu ea, imediat după ce a plecat Robert. Ce ți-a spus? Ce concluzie a tras? Ce a înțeles?''

Bianca: Că s-au despărțit.

Robert: Ce îmbârligătura naiba… Ăsta e caracterul ei, începe să țipe când se supără. A început să-mi zică de lumea din online, dar lasă lumea din online, eu sunt motivul…

Bianca: Tu lasă lumea din online! Robert, te prefaci că nu înțelegi, dar înțelegi foarte bine ce se întâmplă. Cantinca construiește o relație pentru afară, Robert construiește de fațadă.

Iar după acuzațiile Biancăi, când ceilalți concurenți se vor retrage, și Catinca cu Robert vor rămâne doar cu Andreea Mantea, se va da startul disputei care le pune relația la încercare.

Cel care pare că renunță primul la tot este Robert, în timp ce Catinca își plânge amarul în brațele Andreei Mantea, după ce bărbatul pe care-l place decide să pună competiția mai presus de orice.

Robert: Dacă e din cauza mea (nr. dacă plânge din cauza lui), o lăsăm aici, să nu mai plângă. Nu, nu pot să facă nimic (nr. astfel încât Catinca să nu mai plângă).

Catinca: O să rămâi aici cu competiția și cu persoana pe care ți-o dorești tu, dacă o s-o întâlnești aici, doamne ajută pentru tine, dar să știi că pe mine mă pierzi.

Robert: Bine!

Catinca: Accepți să mă pierzi? Înseamnă că niciodată nu ai ținut la mine și nu mi-ai văzut valoarea în viața ta.

Ce se va întâmpla între Catinca și Robert, dacă el va renunța la brunetă ori dacă-și vor mai da o șansă, dar și ce mai fac ceilalți concurenți din ”Casa Iubirii” veți afla în ediția de astăzi, 7 decembrie.

Așadar, nu ratați o nouă ediție incendiară, numai la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea, de la 10:00 și de la 16:30, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza