S-a terminat povestea între Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ce a transmis prezentatoarea TV despre căsnicia lor

S-a terminat povestea între Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ce a transmis prezentatoarea TV despre căsnicia lor
| Foto: ziareonline.ro

Gabriela Cristea, actuala soție a lui Tavi Clonda, a fost căsătorită în trecut cu omul de afaceri Marcel Toader.

Cei doi s-au despărțit cu scandal, iar ea l-a acuzat că i-ar fi furat foarte mulți bani. Povestea continuă și astăzi în instanță, deși fostul ei soț a decedat în anul 2019. Tavi Clonda este cel în brațele căruia și-a găsit actuala vedetă Antena Stars liniștea și fericirea.

Gabriela Cristea este acum o femeie împlinită. Are o familie, așa cum și-a dorit toată viața și două fetițe superbe. Ea a devenit celebră odată cu reality show-ul matrimonial Noră pentru mama, difuzat de Kanal D. Pentru că a dorit o mărire de salariu pentru a continua să prezinte emisiunea, producătorii au înlocuit-o cu Mirela Vaida, devenită și ea celebră între timp.

Pentru Gabriela Cristea a urmat apoi o perioadă complicată pentru că nu a mai avut contracte la fel de generoase în televiziune. A revenit la Kanal D, unde l-a cunoscut pe Tavi Clonda. Acesta cânta în band-ul emisiunii, pe care aceasta o prezenta. Aflată în concediu de maternitate, vedeta a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu, care ulterior i-a luat locul cu totul.

A fost mare scandal între cele două, iar într-un final, Gabriela Cristea a ajuns la Antena Stars. Aici a reușit să-l introducă în ecuație și pe soțul său, Tavi Clonda. Astfel, întreaga familie era filmată aproape nonstop pentru un reality show, „Fetele lui Tavi”.

Final de poveste pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Doar că după un sezon, visul frumos s-a terminat. Cei de la Antena Stars au decis să oprească emisiunea.

„Dragilor, am primit multe întrebări legate de emisiunea Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea. Noi am încheiat filmările pentru Antena Stars, dar filmăm în continuare pentru vlog-ul nostru de pe Youtube victorienii. Chiar azi a urcat Tavi un vlog nou. Vă invit să ne dați subscribe și să activați clopoțelul pentru notificări. În curând un vlog nou cu o altă rețetă”, a transmis Gabriela Cristea pe Instagram, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza