S-a culcat cu EL, la Insula iubirii! Culmea, e singura căsătorită: „Vreau să mă...”. Cum a reacționat Alex

S-a culcat cu EL, la Insula iubirii! Culmea, e singura căsătorită: „Vreau să mă...”. Cum a reacționat Alex
| Foto: cancan.ro

Teodora și Alex sunt singurii conccurenți căsătoriți și au venit să își testeze relația la Insula Iubirii.

Ispita Ali a avut parte de o surpriză de proporții la „Insula Iubirii” de la Antena 1. Bărbatul a fost chemat de Teodora să își petreacă noaptea alături de ea, în cameră. Teodora, care este căsătorită cu Alex Marcu, a luat prin surprindere pe toată lumea, când a invitat ispita alături de ea, în pat. Mai mult decât atât, cei doi au adormit îmbrățișați.

Deși susținea cu tărie că are o relație perfectă alături de soțul ei, Alex, Teodora pare să fi „călcat” în cealaltă parte, fiind din ce în ce mai apropiată de ispita Ali. Totuși, odată ajunși la „Insula Iubirii”, Teodora a început să aibă îndoieli în privința căsniciei sale. Chiar la o zi distanță după ce a mărturisit că nu s-ar afla în relația potrivită, i-a lansat o invitație ispitei Ali.

„Teodora mi-a făcut invitaţia să dorm alături de ea şi n-am putut refuza! Se simte liniștită și protejată în brațele mele”, zicea ispita Ali.

Pe de altă parte, și Teodora a simțit că trebuie să puncteze anumite aspecte: ”Ali m-a ajutat foarte mult să îmi dau seama de relaţia pe care o am. Acasă credeam că am relaţia perfectă şi că nimeni nu poate să mă schimbe! (…) Vreau să mă bucur de fiecare moment care mi-a mai rămas pe insulă!”.

Alex, soțul Teodorei, nu se aștepta să fie chemat la bonfire-ul special. Acesta a declarat în fața lui Radu Vâlcan: „Sincer, nu mă aşteptam să fiu chemat, asta mă face mai curios şi mai tensionat în acelaşi timp!”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza