Răzbunarea lui Bogdan de la Ploiești după scandalul MONSTRU cu Florin Salam! Ce videoclip a publicat în online

Răzbunarea lui Bogdan de la Ploiești după scandalul MONSTRU cu Florin Salam! Ce videoclip a publicat în online

Lumea manelelor este din nou în centrul atenției după un incident controversat la o nuntă unde Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești, generând un scandal de proporții în mediul online. 

Conflictul a izbucnit în timpul unui eveniment la care ambii erau invitați să cânte, dar relațiile s-au deteriorat rapid.

Detalii despre Scandal
Potrivit martorilor oculari și informațiilor din sursele apropiate, tensionarea între cei doi maneliști a început atunci când Bogdan de la Ploiești a refuzat să spună o dedicație la microfon, provocând iritarea lui Florin Salam. În urma acestui refuz aparent neînțeles, Florin Salam l-a chemat pe Bogdan de la Ploiești de pe scenă, susținând că acesta nu respectă regulile evenimentului și nu se comportă adecvat.

„Ești șeful României, dar pentru mine nu ești, să moară mamă, nu ești, vă spun sincer,” a fost replica lui Bogdan de la Ploiești, care a stârnit și mai multe tensiuni între cei doi.

Reacția lui Florin Salam

Florin Salam nu a ezitat să-și exprime dezaprobarea față de Bogdan de la Ploiești în declarații virulente pe rețelele sociale imediat după eveniment. Acesta l-a acuzat pe Bogdan de lipsă de respect și a subliniat că l-a dat afară din respect pentru invitații săi.

„Nu are rost să vorbească Harry Potter ăla, care strânge servețele de pe aici, ce să vorbească cu copii d-ăștia, gașca Zurli? Voi știți că vorbește Regele pe Românie. Ce-au avut ei, au fost pe la mine, în primul rând, știți voi… și va mai fi,” a declarat Florin Salam, insistând asupra autorității și reputației sale în industria muzicală.

Răzbunarea lui Bogdan de la Ploiești

Într-un act de răzbunare, Bogdan de la Ploiești a ales să răspundă prin muzică. El a scos o melodie în colaborare cu Adi Minune, intitulată „Răzbunarea”, care pare să fie un răspuns direct la incidentul de la nunta unde a fost dat afară de Florin Salam. Melodia abordează teme de putere, respect și integritate, iar versurile sugerează o poziție fermă a lui Bogdan de la Ploiești față de controversa generată.

Comenteaza