Patrick de la „Casa Iubirii” rupe tăcerea, după ce Nona a anunțat că s-au despărțit! Dezvăluiri incendiare făcute de bărbat

Patrick de la „Casa Iubirii” rupe tăcerea, după ce Nona a anunțat că s-au despărțit! Dezvăluiri incendiare făcute de bărbat
| Foto: wowbiz.ro

Patrick de la „Casa Iubirii” a făcut primele declarații, după ce Nona a anunțat că ei doi nu mai formează un cuplu.

Patrick și Nona au format unul dintre cele mai îndrăgite și susținute cupluri de la „Casa Iubirii”. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere și au format rapid o relație, la scurt timp după ce s-au cunoscut în cadrul emisiunii matrimoniale. Vreme de câteva luni, Nona și Patrick și-au arătat dragostea la TV, până când, din păcate, distanța i-a separat, căci Nona a fost descalificată, iar Patrick a mai rămas câteva săptămâni în competiție.

Relația lor părea că și-a revenit atunci când bărbatul a fost și el eliminat din concurs și a plecat la iubita lui, în Republica Moldova, însă astăzi și-au anunțat despărțirea.

Din păcate, Nona a anunțat astăzi că s-a despărțit de iubitul ei, iar Patrick a rupt tăcerea și a făcut primele declarații. Într-un live pe TikTok, fostul concurent de la „Casa Iubirii” a mărturisit că, spre sfârșitul vacanței, nu s-a simțit prea bine. Totul a decurs normal în relația lor până când cei doi s-au întors în Republica Moldova, acolo unde locuiește Nona, moment în care bărbatul și-a dat seama că îi lipsește foarte mult familia sa, dar și orașul său natal. 

„Începusem să devin anxios pentru faptul că ne întoarcem înapoi. Nu știu, aveam o tristețe în mine și nu înțelegeam de ce. Nona a simțit lucrul ăsta, că eu nu sunt foarte foarte bine. M-a tot întrebat de câteva ori dacă sunt ok, dacă sunt bine. Eu spuneam că da, am crezut că este doar o zi de-a mea în care nu sunt bine, cum putem păți cu toții.

Am crezut ca este o zi după un concediu, vă dați seama că te întorci înapoi la normal, nu e foarte foarte frumos. Și îmi puneam fel și fel de întrebări în cap și scenarii. Mă uitam la ea în tot timpul ăsta, ea este o femeie care chiar mă iubește cu adevărat, este o femeie care chiar își dorește o familie cu mine, nu am absolut nimic de reproșat in privința ei. 

Ma uitam la ea, ea săraca era putin nedumerită. (…) Am ajuns în Republica Moldova, eu în continuare simțeam că sunt anxios. Asta din cauza faptului că sunt plecat de acasă de foarte mult timp, sunt de când cu emisiunea plecat de acasă mult. (…) Și cumva, după concediul asta, simțeam nevoia sa ma duc acasă, în Timișoara”, a declarat Patrick de la „Casa Iubirii”, în live-ul de pe TikTok, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza