Patrick a dat-o din nou în bară. Ce i-a făcut iubitei sale Nona...

Patrick a dat-o din nou în bară. Ce i-a făcut iubitei sale Nona...

Patrick se afla într-o situație grea, după ce a furnizat informații din emisiunea „Casa Iubirii” în live pe Tiktok.

Nona urmează să primească una dintre cele mai neașteptate vești din viața ei, după ce i-au fost interzise camerele roșii cu Patrick, ei bine, acum, concurentul a dat-o în bară și a fost pedepsit pe măsură. Patrick a lăsat să iasă la iveală, pe live, detalii din emisiune, ceea ce l-a adus în situația de față, în care nu o mai poate vedea pe Nona.

Nona și Patrick formează din nou un cuplu, însă greșelile pe care le fac îi costă foarte mult în relație. Patrick a călcat strâmb, după ce, într-un live, a furnizat detalii din cadrul emisiunii, lucru care nu este deloc de trecut cu vederea, astfel a fost pedepsit cum se cuvine.

Andreea Mantea scoate la iveală neregulile pe care Patrick le-a comis, moment în care Nona începe să plângă, căci nu-și mai poate vedea iubitul timp de câteva zile.  

Pentru a rezolva situația, Bianca a venit cu ideea ca Nona să-i pregătească Patriciei micul dejun timp de câteva zile, însă a refuzat complet. Patrick, pentru a putea să o vadă pe Nona, s-a oferit să-i facă el micul dejun Patriciei, totul pentru a fi aproape de iubita lui, să nu o mai vadă cum suferă, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza