O vrăjitoare spune că familiei lui Adrian Minune i s-au făcut farmece puternice! Vezi de ce toți copiii au avut ghinion în dragoste și de unde vine RĂUL

O vrăjitoare spune că familiei lui Adrian Minune i s-au făcut farmece puternice! Vezi de ce toți copiii au avut ghinion în dragoste și de unde vine RĂUL
| Foto: Spynews.ro

După ce s-a spus că toți copiii lui Adrian Minune au s-au despărțit de partenerul lor, o vrăjitoare susține că există energii negative în familia manelistului.

O vrăjitoare a stârnit o mulțime de reacții pe TikTok, după ce a spus că familia lui Adrian Minune este blestemată, iar celor trei copii le-ar fi fost făcute farmece.

Femeia mai spunea că deși intră în relații, copiii manelistului nu ajung și la căsătorie, așa cum este și cazul lui Adrian Minune Jr., cel care urma să facă nuntă anul viitor cu logodnica lui.

Vrăjitoarea susține că există energii negative în familia lui Adrian Minune, iar copiilor le-ar fi fost făcute farmece. Așa explică femeia ghinionul în dragoste al celor trei copii ai manelistului. Nu doar urmăritorii vrăjitoarei au văzut acel videoclip, ci l-a văzut și Adrian Minune Jr.

„Vreau să spun pe această cale că familia lui Adrian Minune este blestemată. Cu toții ați auzit zilele acestea ce se speculează în presă și este adevărat că ambele fete ale lui Adrian Minune au divorțat sau sunt pe cale să divorțeze, cât și băiatul lui, Adi Jr., a ieșit dintr-o relație.

Pur și simplu copiii aceștia nu au soartă, își fac relații, dar nu pot să înainteze cu ele (...) Există o energie negativă în familia lor și nu îi lasă să înainteze și s-a pus pe copiii lui”, a spus vrăjitoarea respectivă, pe TikTok, potrivit spynews.ro.

Comenteaza