Narcisa Balaban, război total cu Nicolae Guță! De la ce a pornit scandalul: „Eu știu cum m-am chiuit”

Narcisa Balaban, război total cu Nicolae Guță! De la ce a pornit scandalul: „Eu știu cum m-am chiuit”
| Foto: wowbiz.ro

Narcisa Balaban nu mai tolerează comportamentul lui Nicolae Guță! Fosta soție a manelistului a izbucnit în mediul online.

Narcisa Balaban a pus din nou tunurile pe Nicolae Guță, aducându-i manelistului noi acuzații legate de felul în care se raportează la ea atunci când se află în prezența fiului lor, Alberto. Fosta parteneră a artistului nu și-a putut pune lacăt la gură nici de această dată, așa că a spus tot ceea ce a avut pe suflet pe rețelele de socializare.

Narcisa Balaban a lansat un atac dur la adresa lui Nicole Guță, după ce acesta ar fi vorbit-o de rău în fața propriului fiu nu o dată, ci de mai multe ori.

Fără să țină cont de nimic, și-a vârsta tot oful în mediul online, acolo unde a dat de înțeles că nu mai are de gând să tolereze lipsa de respect din partea tatălui copilului său.

Narcisa Balaban susține că Nicolae Guță o bârfește în fața fiului lor, Alberto, în contextul în care ea încearcă pe cât posibil să ignore tot ceea ce are legătură cu manelistul.

„ Să îți răsplătească Dumnezeul asta rece, după cum mă bârfești. Cum ai ocazia și prilejul să te vezi cu Alberto doar pe mine mă bârfești. Vezi-ți, fratele meu, de treaba ta acolo unde ești, stai acolo parcat, să nu îți mai meargă gura.

Dacă eu nu vorbesc de tine, tu când îmi prinzi băiatul vorbești doar de rău. Ce vrei de la mine?! 18 ani am stat singură să îmi cresc copilul. Eu știu cum m-am chinuit cu el ”, a spus Narcisa Balaban, în urmă cu puțin timp, pe internet.

Narcisa Balaban a mai precizat că a făcut o mulțime de sacrificii de-a lungul timpului ca mamă singură vreme de 18 ani, din cauza notorietății lui Nicolae Guță, însemnând inclusiv pierderi de natură materială.

„ Mi-am pierdut o vilă pentru tine. Bani pierduți, sănătate mâncată, totul pentru tine că ești tu mare vedetă. Lumea te știe după glas, dar nimeni nu știe ce caracter infect ai tu. Zero barat. Am crescut copilul asta mare, acum vrei să îl întorci împotriva mea. ”, a mai spus Narcisa Balaban, în urmă cu puțin timp, pe internet, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza