„Moartea a fost violentă” Răsturnare de situație în cazul Sharei, eleva olimpică din București care a murit în camera tânărului din Piatra Neamț

„Moartea a fost violentă” Răsturnare de situație în cazul Sharei, eleva olimpică din București care a murit în camera tânărului din Piatra Neamț
| Foto: wowbiz

Noi detalii cutremurătoare apar în cazul Sharei, tânăra de 16 ani, care a murit la Piatra Neamț, în casa unui adolescent.

În urmă cu câteva luni, vestea că Shara, o adolescenta de doar 16 ani, și-a pierdut viața într-un mod cu totul și cu totul șocant, a cutremurat o țară întreagă.

Prima ipoteză în acest caz a fost faptul că eleva olimpică din Capitală, care a mers la Piatra Neamț pentru a participa la un concurs, a fost agresată fizic în timpul unui act intim de către tânărul pe care îl cunoscuse pe internet și în casa căruia intrase.

Ei bine, însă, acum raportul legiștilor a ieșit și arată adevărul! Într-adevăr, „moartea a fost violentă”, așa cum scrie și în concluziile specialiștilor, însă cauza a fost intoxicația cu substanțe interzise, acesta fiind și motivul hemoragiei, de fapt.

De asemenea, raportul arată și faptul că fata nu întreținuse niciun act intim.

La rândul lui, și avocatul Cuculis a făcut o serie de declarații despre acest caz, precizând că, într-adevăr, este o adevărată răsturnare de situație, mai ales că prima ipoteză a anchetatorilor a fost cu totul și cu totul alta.

„Raport final si rasturnare de situatie in cazul de la Piatra Neamt. Fata cunoscuta cu numele de “Shara” a murit misterios in dormitorul unui baiat ce-l cunoscuse pe internet si care i-a furnizat substante interzise de mare risc iar in cele din urma fata a decedat din pricina unei hemoragii masive.

Raportul final SJML arata ca fata NU intretinuse de fapt relatii cu acest individ iar decesul a fost cauzat de o reactie puternica si generalizata produsa de substanțele interzise de mare risc administrate. 

Stopul respirator a fost cauza finala tanatogeneratoare.  De precizat ca dintre toti cei care au fost arestati in cauza, niciunul nu se mai afla in arest preventiv si nici la domiciliu, avand in vedere trecerea celor 180 de zile de arest iar codul de procedura nu permite o durata mai mare pana la trimiterea in judecată.”, a declarat Avocatul Adrian Cuculis, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza