Mircea Bravo a devenit tătic! Soția vloggerului a născut o fetiță. Află cu cine seamănă micuța

Mircea Bravo a devenit tătic! Soția vloggerului a născut o fetiță. Află cu cine seamănă micuța
| Foto: spynews.ro

Mircea Bravo are toate motivele să radieze de fericire deoarece a devenit tătic pentru prima oară!

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Mircea Bravo a preferat tot timpul să își țină departe viața personală de lumina reflectoarelor, așa că a dat vestea bombă direct! Soția lui a născut o fetiță sănătoasă! Cu toate astea, fanii habar nu aveau că partenera celebrului vlogger, Georgiana, era însărcinată.

Mircea Bravo a postat pe Instagram o imagine emoționantă din spital, în care o ținea pe fetița lui în brațe, într-o păturică roz! Celebrul vlogger a publicat, de asemenea, și un mesaj prin intermediul căruia le-a dat vestea fanilor.

Soția actorului a născut ieri o fetiță sănătoasă și cuminte. Cei doi au ales un nume special pentru micuță, și anume Mira. Cunoscutul vlogger a ținut să precizeze în mesajul postat că fiica lui seamănă mult cu el.

Iată că familia celor doi a devenit completă odată cu venirea pe lume a fetiței lor. Mircea Bravo și Georgiana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au ales să facă acest pas în discreție, departe de ochii fanilor.

„De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”, a scris Mircea Bravo pe contul lui personal de Instagram, potrivit spynews.ro.

Comenteaza