Mărturisiri șocante! Gabriela Cristea a vorbit despre ce o obliga Marcel Toader să facă pentru a câștiga 20.000 de Euro pe lună

Mărturisiri șocante! Gabriela Cristea a vorbit despre ce o obliga Marcel Toader să facă pentru a câștiga 20.000 de Euro pe lună
| Foto: stirilekanald.ro

Gabriela Cristea a făcut în cadrul unei emisiuni online, mai multe dezvăluiri despre căsnicia sa cu Marcel Toader, care a decedat în 2019.

În timpul în care câștiga 20.000 de euro, Gabriela a dorit să ia o pauză de cel puțin un an de la muncă pentru a se odihni și a avea grijă de sănătatea sa, dar fostul ei soț nu a fost de acord cu această decizie.

Gabriela Cristea povestește că acum aproximativ 15 ani câștiga foarte mulți bani, în jur de 20.000 de euro, însă acești bani nu erau ușor câștigați, ci dintr-un muncit intens și obositor în televiziune. Această perioadă a afectat și sănătatea sa din cauza stresului.

„Gabriela Cristea: Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani. 20.000 de euro la momentul acela, vorbim de vreo 15 ani în urmă, când erau niște bani. Oamenii poate se gândesc că ce frumos câștigam eu banii ăștia pentru că dădeam din gene. Nu, munceam de dimineața până seara. M-am și îmbolnăvit în perioada aia, pentru că poate oamenii nu știu ce înseamnă să muncești în televiziune.

Cristina Șișcanu: Nu te uitai și tu în cont să vezi ce și cum?

Gabriela Cristea: Nu, pentru că nu aveam când. Eu practic mă trezeam la 7 dimineața și ajungeam acasă în jur de ora 9, iar sâmbăta munceam de la 12 până după miezul nopții. Practic eu aveam timp doar duminica să mă odihnesc, era singura zi în care dormeam până mai târziu. N-a fost un caz fericit de câștigat bani și de cheltuit.  Din cauza stării mele de sănătate, care se degradase foarte mult, adică nu mă mai puteam odihni, aveam probleme cu tiroida, aveam multe acumulate, eu am zis că vreau să mă opresc, că vreau să fac o pauză măcar de un an, să-mi iau un an sălbatic în care să nu fac nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc efectic. Îmi puteam permite chestia asta după mulți ani în care muncisem ca un sclav. El nu a fost de acord, pentru că nu..

Cristina Șișcanu: Pierdea încasările..”,  i-a dezvăluit Gabriela Cristea Cristinei Șișcanu, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza