Loredana, fosta concurentă de la Insula Iubirii a devenit mamă. Cum arată acum cea care l-a trădat pe Hamude

Loredana, fosta concurentă de la Insula Iubirii a devenit mamă. Cum arată acum cea care l-a trădat pe Hamude

Loredana concurenta care a participat la ‘’Insula Iubirii’’ alături de Hamude Kilani, a devenit mamă.

Cei doi au decis să își testeze iubirea la celebra emisiune, dar totul a luat o întorsătură neașteptată. Acum, Loredana este complet schimbată cu o nouă viață. Fosta concurentă este căsătorită și are o fetiță de care se bucură în fiecare zi.

Loredana a avut un parcurs tumultos la ‘’Insula Iubirii’’ sezonul 2, aceasta ajungând să își înșele partenerul de viață de la acea vreme, Hamude. Ea a căzut în ispită cu Sorin, iar ca rezultat a fost separarea ei de Hamude. La ceva timp de la terminarea emisiunii, Loredana s-a căsătorit și a devenit mama unei fetițe care îi bucură fiecare clipă a vieții.

Loredana și Hamude au decis să îi testeze relația de iubire la emisiunea ‘’Insula Iubirii’’ sezonul doi. Din păcate lucrurile nu au funcționat așa cum se așteptau cei doi. Loredana s-a îndrăgostit încet și sigur de ispita Sorin, și la un moment dat, îndrăgostită lulea, cei doi au ajuns și la așternut. Acela a fost momentul când Hamude a decis să pună stop relației cu femeia pe care dorea să o ia de soție.

După momentele de rușine trăite la ‘’Insula Iubirii’’, Loredana a reușit să își refacă viața amoroasă, iar acum pare mai fericită ca niciodată. Fosta concurentă care a recurs la trădare este acum mamă și soție. După căsătorie, femeia a trecut la numele de Săndulescu. Pe lângă faptul că este soție, aceasta mai este și mama unei fetițe minunate. Se pare că viața a luat o întorsătură frumoasă pentru ea și de bucură de fiecare clipă petrecută alături de familie, potrivit spynews.ro.

Comenteaza