Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin! Cu cine a fost prins la doar două luni după ce Anda a născut

Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin! Cu cine a fost prins la doar două luni după ce Anda a născut

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat cel de-al doilea copil al lor, Liviu Matei.

Cei doi formează un cuplu de aproximativ cinci ani, dar în anul 2018 au fost despărțiți pentru câteva luni. La acel moment, ea abia o născuse pe micuța Anastasia.

Motivul? Infidelitatea lui. Acesta a fost fotografiat în timp ce săruta o altă femeie. Mai exact pe Roxana Niculae, fostă ”bebelușă” la Cronica Cârcotașilor. Aceasta a fost cooptată ulterior la Antena Stars, unde a primit un post de asistentă tv.

Imaginile cu cei doi în ipostaze indecente au apărut în presă, iar Anda Călin a decis să se despartă de Liviu Vârciu. El a venit atunci cu o explicație, dar a fost neconvingătoare.

„Eram cu mai mulţi din echipa Te Cunosc de Undeva la mine acasă. Oamenii au plecat pe rând. Normal, i-am condus pe toţi. Ca aşa m-a făcut pe mine mama politicos. Data viitoare nu mai conduc pe nimeni. Bun! Şi am condus pe toţi. Pe rând. Am condus-o şi pe Roxana. Cum era şi normal. Ea a plecat singură. Am condus-o doar eu. Logic, nu?… Da, am pupat-o pe gură! Dar eu aşa sunt! Le mai pup şi pe gură! NU înseamnă că am nopţi nebune cu ele! Nu! Pur şi simplu am pupat-o pe gura de la revedere. Acum pe bune. Cine nu ar pupa-o?…” a explicat Vârciu la acel moment.

După câteva luni, însă el s-a împăcat cu Anda Călin și cu toate că relația lor nu a fost lipsită de furtuni au rămas împreună. Iar acum au și cel de-al doilea copil, căruia i-au organizat un botez ca-n povești. Liviu Vârciu este convins că a întâlnit femeie perfectă pentru el și o iubește mai mult decât a iubit vreodată pe cineva.

„M-a prins o dată, acum trei ani, patru ani. La început, atunci. A plecat femeia de acasă o lună de zile, m-am topit pe picioare. I-am zis „Iubire vino acasă… că nu e…”. Eu am avut relaţii, ştim cu toţii, ştiu cum e şi aşa şi aşa… ştiu să compar… I-am zis „Vino acasă că eu cu tine vreau, nu mai vreau cu nimeni” şi uite că avem cinci ani de zile de când suntem împreună, nu am înşelat-o nu o înşel. Sunt persoană publică, oricând mă poate fotografia cineva.

Şi i-am spus şi ei şi o spun şi pentru cei de acasă… Cum să ai amanta? Eu nu am nervi pentru ea. Să mai am încă una?”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

Cum a reușit Anda Călin să-l țină pe Liviu Vârciu lângă ea
Acesta și-a descris apoi în detaliu partenera de viață și a explicat cum a reușit ea să-l determine să fie doar cu ea. A fost mai inteligentă decât toate celelalte, iar astăzi nu-și mai poate imagina viața fără ea și cei doi copii. El a mai fost căsătorit în trecut și cu Adelina Pestrițu și mai are o fată, Carmina dintr-o altă relație mai veche.

„Femeia scai pe mine. Femeia, lipitoare profesionistă. Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, va jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.

Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim.

Anda chiar m-a suportat. Eu sunt un om dificil, nervos, mama dacă îmi spune „Băi mamă, prea o…”. De un an de zile am început să ne sudăm, să mai lase şi ea de la ea. Că nu lasă moldoveanca neam.„, a povestit Liviu Vârciu în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza