Kinga a răbufnit în direct. Ce a supărat-o pe concurenta showului Casa Iubirii: „Să nu mă apuc eu aici să vă țin lecții, despre...”

Kinga a răbufnit în direct. Ce a supărat-o pe concurenta showului Casa Iubirii: „Să nu mă apuc eu aici să vă țin lecții, despre...”

În cel mai nou show de dating, Casă iubirii, există mai multe conflicte, motiv pentru care Kinga nu se mai poate abține din a da replici acide.

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona cel mai nou show de dating,  Casa iubirii, ce își dorește Kinga de la sufletul ei pereche, dar și care a fost motivul pentru care aceasta s-a revoltat și i-a atacat pe băieți.

Casa iubirii   reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe  concurenți   și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să o ducă la bun sfârșit, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

"Pentru mine, cea mai mare provocare va fi să nu mai sufăr atât de mult odată cu ei, deși este imposibil.

Ei sunt cei care simt acea durere la maximum, dar voi prelua și eu din trăirile lor. Fiecare om suferă în felul lui." , a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii.

În ceea ce o privește pe Kinga, aceasta nu a avut multe de câștigat pe plan amoros, până să intre în Casa iubirii. Cel mai important aspect pe care aceasta și-l dorește odată cu participarea la acest show este să găsească persoana potrivită pentru a iubi, dar și pentru a se simți iubită.

„ De mică mi-am dorit să fie el îmbrăcat în roz și să mergem într-un loc foarte frumos, să fie seară, la o cină romantică. Dacă chiar o să țină la mine va face sacrificiul acesta.”,  a spus Kinga Persida Suto, chiar la intrarea în Casa iubirii.

Cu toate că  Kinga Persida Suto   a câștigat de-a lungul timpului, în cariera sa de sportivă nenumărate medalii atât de aur, cât și de bronz, tânăra nu și-a găsit încă partenerul care să îi fie alături pentru tot restul vieții. Aceasta își dorește de la sufletul său pereche, să fie un bărbat puternic, dar în același timp și... îmbrăcat în roz. 

Cu toate acestea, Kinga încă nu și-a găsit alesul, fiind la început într-o cunoaștere cu Radu, iar apoi cu Ionuț. Se pare totuși că băieții, sau mai bine spus, Sorin, este de altă părere.

Însă de această dată, totul a început de la faptul că Kinga a afirmat că Dragoș este singurul bărbat din Casa iubirii, ulterior corectându-se și susținând că totuși mai există și alții. Cu toate acestea, Sorin nu a interpretat bine această afirmație, zicând că și el poate să spună că niciuna dintre fetele din Casa iubirii nu este femeie și să o schimbe apoi susținând că făcea referire la cele din afara Casei iubirii.

" Cumpărați-vă manuale. Învățați cum să vă comportați cu o femeie! Îl aveți pe Dragoș la hotel, întrebați-l „cum trebuie să mă comport cu o femeie...”, a transmis Kinga revoltată, potrivit kfetele.ro.

 

 

 

Comenteaza