Ispita Beni a dezvăluit tot ce a făcut Iustina şi nu s-a văzut la TV. Declarații incendiare: „Ne-a arătat pisicuţa”

Ispita Beni a dezvăluit tot ce a făcut Iustina şi nu s-a văzut la TV. Declarații incendiare: „Ne-a arătat pisicuţa”

Sezonul opt Insula Iubirii este în plină desfășurare, iar lucrurile s-au încins în Thailanda, în special în casa fetelor.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii au ajuns aproape de mijlocul testului din Thailanda. Tentația și-a făcut simțită prezența, iar unii au gustat din plin din ea, în timp ce alții au rămas încă rezervați. Ei bine, nu același lucru îl putem spune și despre Iustina, care s-a dezlănțuit. Supărată de imaginile pe care le-a văzut cu partenerul său, șatena nu a mai ținut cont de nimic și s-a lăsat purtată de val.

După ce a văzut câteva imagini compromițătoare în ceea ce îl privește pe Cornel, Iustina a luat-o razna. Supărată foc, tânăra a lăsat orice reținere și a vrut să trăiască din plin experiența Insula Iubirii.

În cea mai recentă ediție a show-ului, șatena s-a lăsat învăluită în aburii alcoolului și a renunțat la orice inhibiție. Aceasta a fost sufletul petrecerii, iar mișcările sale de pe ringul de dans au lăsat să se vadă multe.

Telespectatorii au fost surprinși să o vadă pe Iustina în astfel de ipostaze, însă se pare că aceștia au văzut totuși destul de puțin. Se pare că partenera lui Cornel a făcut show în toată regula, iar ispita Beni a dat-o de gol. Potrivit acestuia, Iustina nu a fost foarte dezinvoltă doar la dans, ci întreaga seara, lăsând la vedere mult mai mult decât trebuia și cel mai probabil mult mai mult decât ar accepta partenerul său.

„Iustina e sufletul petrecerii, ne mai arată o «maimuţă», o «pisicuță», un silicon”, a spus Beni, comentând imaginile cu Iustina făcând spectacol, potrivit cancan.ro.

Comenteaza