Încă o tragedie în familia lui Petrică Mâțu Stoian! A chemat-o la el... s-au stins în același fel

Încă o tragedie în familia lui Petrică Mâțu Stoian! A chemat-o la el... s-au stins în același fel

 O prietenă bună a artistului Petrică Mâțu Stoian s-a stins în aceeași perioadă. Femeia era bolnavă.

Moarte interpretului de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a adus multă tristețe și a stârnit numeroase controverse. Acesta s-a stins din viață sâmbătă seara și urmează să fie înmormântat mâine, 10 noiembrie. Doru Guşman, impresarul artistului, a făcut noi dezvăluiri despre decesul regretatului artist.

Chiar de la căpătâiul lui Petrică Mâțu Stoian, Doru Gușman a făcut noi declarații despre decesul regretatului artist. Se pare că moarte acestuia a semănat izbitor de mult cu cea a Marianei Gușman, soția impresarului și prietenă apopiată a regretatului artist. Potrivit spuselor lui Doru Gușman cei doi s-au stins din viață într-un mod bizar și fulgerător.

„A murit exact ca el, sunt două morţi trase la indigo. Avea cancer, dar nu a murit de cancer. Nu mai intru în detalii”, a spus Doru Guşman, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mariana Gușman a fost o prietenă apropiată a lui Petrică Mâțu Stoian. Aceasta l-a susținut și l-a ajutat mereu, iar trecerea în neființă a acesteia l-a marcat pe artist. Mai mult, Petrică Mâțu Stoian a vrut să-și doarmă somnul de veci chiar lângă aceasta.

În urmă cu aproape două luni, Petrică Mâțu Stoian își surprinde fanii în cadrul unei apariții televizate. Acesta a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a părut transformat. Cântărețul slăbise într-un timp scurt 24 de kilogram și nu pentru că și-a dorit, ci din cauza unui șoc emoțional, ce l-a măcinat multă vreme.

La acea vreme Petrică Mâţu Stoian declara că decesul soției impresarului său i-a produs un șoc puternic, artistul suferind mult. Se pare că ea era cea care i-a fost aproape vreme de mulți ani și l-a ajutat foarte mult în carieră.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment”, mărturisea Petrică Mâţu Stoian, la vremea respectivă, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza