Imagini incendiare cu Patrick și Nona la primul date în afara casei. Concurentul a fost surprins la bustul gol

Imagini incendiare cu Patrick și Nona la primul date în afara casei. Concurentul a fost surprins la bustul gol

Patrick și Nona, concurenți din „Casa iubirii” au avut parte de primul date în afara casei.

După o lungă perioadă în care nu s-au mai înțeles și au decis să pună pe pauză relația, se pare că Patrick și Nona au ajuns la gânduri mai bune și și-au mai dat o șansă. Cei doi au plecat într-o minivacanță, prima lor ieșire în doi, în afara casei. Concurenții au avut ocazia să urmărească imaginile cu cei doi îndrăgostiți de la date. Patricia nu a fost deloc încântată să-i vadă împreună, ba chiar a pus paie pe foc și a stârnit revoltă din partea Nonei.

Nona și Patrick se înțeleg din ce în ce mai bine, astfel au decis să-și mai dea o șansă, în ciuda evenimentelor care au avut loc în ultima perioadă. Cei doi au avut prima ieșire, ca un cuplu, în afara casei, lucru care nu i-a picat deloc bine Patriciei.

Nona și Patrick s-a bucurat de clipe unice, la primul lor date.

Cei doi s-au cazat la un hotel și au împărțit o singură cameră. Momentul în care pe plasmă au apărut imagini cu Nona în timp ce călca cămașa lui Patrick, iar el era la bustul gol, a stârnit controverse în Casa Iubirii.

”Fetele te-au văzut călcând cămașa lui Patrick, au avut o reacție”, a spus Andreea Mantea, potrivit stirilekanald.ro.

”De care?”, a spus Nona.

Patricia, ușor ironică, după ce Nona i-a zis că nu o să mai aibă ocazia să-l vadă pe Patrick la bustul gol, i-a spus că ea a avut ocazia să vadă mai multe. În acel moment, Nona și-a ieșit din minți și a dat frâu liber sentimentelor.

Concurenta a aruncat cu vorbe dure în Patricia, chiar dacă Andreea Mantea i-a cerut să-și controleze tonul.

Comenteaza