Ilona Brezoianu se căsătoreşte! Vedeta de la Antena 1 a făcut marele anunţ. Află cine este „norocosul”

Ilona Brezoianu se căsătoreşte! Vedeta de la Antena 1 a făcut marele anunţ. Află cine este „norocosul”
| Foto: ciao.ro

Ilona Brezoianu a fost întotdeauna discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, însă acum a făcut un mare anunț.

Fanii au cunoscut-o doar prin prisma proiectelor TV la care a participat, din acest motiv mulţi au fost surprinşi în momentul în care a fost surprinsă alături de viitorul ei soţ. Blondina este extrem de fericită alături de bărbatul din viaţa sa, motiv pentru care au decis să se căsătorească.

Vedeta de la Antena 1 radiază de fericire, iar recent şi-a dorit să împărtăşească cu toţi cei care o urmăresc bucuria pe care o trăieşte. Printr-un mesaj publicat pe reţelele de socializare, câştigătoarea emisiunii Te cunosc de undeva, a anunţat că ea şi partenerul ei au depus actele pentru căsătorie.

„Am depus actele”, a scris Ilona Brezoianu în descrierea unei fotografii. De asemenea, blondina a ales şi o melodie sugestivă, mai exact celebrul cântec Love and Marriage a lui Frank Sinatra.

Vedeta Antenei 1, llona Brezoianu a dezvăluit cum a slăbit rapid 4 kilograme. Actrița a devoalat o parte din meniul ei zilnic, dar și restricțiile impuse de acest tip de dietă.

Actrița Ilona Brezoianu a ținut o dietă disociată care a ajutat-o să slăbească ușor 4 kilograme și să ajungă la o formă mult dorită.

Legumele și lactatele nu lipsesc din meniu, iar salata de roșii cu brânză este printre preferatele ei vara aceasta.

”Am slăbit 4 kilograme cam așa, dacă tot mă întrebați. Azi am voie paste” a scris ea pe InstaStory.

Adică, în fiecare zi pe parcursul acestei cure de slăbire, ea are voie să consume doar un anumit tip de preparat, potrivit ciao.ro.

Comenteaza