Horoscop 28 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va câștiga bani extra astăzi

Horoscop 28 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va câștiga bani extra astăzi

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 28 octombrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION
E animație la voi, vă bucurați de un plus de atenție din partea unor oameni care contează pentru voi și o să fie revigorant să vă crească stima de sine.  E posibil să luați o sumă de bani și să acoperiți cheltuielile acestei perioade. Vedeți ce vă rămâne și pentru distracție. E bine să le atrageți atenția celor care vă datorează bani să facă bine și să vii dea, c-o să aveți cheltuieli.

SĂGETĂTOR
O să fiți înconjurați de oameni tineri care vor să lucrați împreună și să vă și distrați, poate practicați un sport care să vă întrețină condiția fizică. O să puteți întâlni și voi pe cineva care să vi se potrivească și să formați un cuplu stabil, dacă nu aveți pe nimeni. Noi provocări pentru care sunteți pregătit și o să puteți da lovitura în afaceri și o să aveți parte de câștiguri.

CAPRICORN
Vi se propune un job, dar se poate să primiţi o funcție la actualul serviciu și o să aveți de ales - vă duceți în altă parte sau onorați ofertă. Se poate să vă alăturați unui grup și să dați drumul unui proiect care poate fi și de timp liber. O să iasă bine. O să primiți confirmări de la autorități și o să mergeți mai departe cu proiectele care or să vă aducă bani frumoși.

VĂRSĂTOR
O să ieșiți la rampă cu ceva nou și o să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care vă apreciază pentru că aveți idei ingenioase și un talent ieșit din comun. O invitație în vecinătate undeva și lărgiți cercul de prieteni ca să ajungeți și în alt mediu sau împrumutați o idee, un stil. Aveți idei cât cuprinde și o să vă faceți remarcaţi și în alt domeniu în afara celui care vă consacrat.

PEȘTI
 Poate vă invită cineva într-o vacanță și o să vă scotociți de bani să știți dacă vă puteți permite acest lux sau nu. Poate o amânați până vă mai îndreptăţi cu banii. E posibil să vi se aprobe un credit bancar să puteți cumpăra o casă, dar mare atenție și la sănătate, să fie totul în regulă. Sunt indicii de călătorie pentru finalul de săptămână și o să terminaţi treburile casnice să vă puteți relaxa.

BERBEC
E cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect care v-ar aduce bani, recunoaștere publică și vă vor propulsa la un alt nivel social și o să fiți la înălțime. Întrevedere cu cineva care își dorește să vă cunoașteți mai bine și o să realizați și voi dacă există atracție, compatibilitate sau nu. Se poate să vă mai intre niște bani din particular și să-i folosiți pentru ieșirile cu familia prin țară, pe-afară.

TAUR
O să vă treziți cu oferte de lucru care să vă încânte, dar va trebui să faceți o selecție ca să alegeți pe cea mai avantajoasă pentru că deja jobul de bază e foarte solicitant. O să faceți cunoștință cu cineva care se asortează cu felul vostru de a fi și o să aveți răbdare să vedeți ce se întâmplă. Poate v-ați gândit să vă luați o casă și să faceți un împrumut la bancă, dacă n-aveți bani pentru avans.

GEMENI
Încep să vină banii atât de la serviciu, cât și din particular, că nu i-ați luat la timp. Acum, însă, vine regularizarea, știți cum se face. Vă scoate la cafea cineva care se străduie să se facă văzut și auzit, să vă intre în graţii. E de luat în seamă. O întâlnire între patru ochi cu cineva de la care aveți mari așteptări să fiți un cuplu, să fiți o echipă.

RAC
Interes pentru locuințe sau mobilat. O să luați aparatură de care e nevoie în casă și o să-i faceți fericiți pe ai voștri, că vor avea maximum de confort. Se poate să-i duceți pe copii la niște cursuri, să le cultivați niște aptitudini și o să tot fiţi pe drumuri, dar merită. Poate vă consultați într-un grup să puneți în practică o idee, un hobby, poate fi și un sport de echipă.

LEU
O perioadă intensă la serviciu, dar mai ales la școală dacă urmați niște cursuri și o să treceți la următorul nivel lejer, fără mari probleme, dar trebuie să învățați neapărat. Poate faceţi cumva să-i adunați pe prieteni la masă, poate aveţi de făcut un anunţ, c-o să vă căsătoriţi, ori că o să aveți un copil. O perioadă cu rezultate la școală sau poate ați descoperit cât de mult vă plac niște cursuri și o să upgradati.

FECIOARĂ
O să câștigați mai mulți bani, dar e posibil să vi se propună un contract care să vă asigure bani în mod constant, nu așa sporadic. Poate strângeți rândurile cu familia și o să vă consultați cu privire la un party care va avea loc în weekend, un botez, o aniversare, o nuntă. Se reglează relația cu partenerul de cuplu și o să vă puteți gândi și la căsătorie anul ăsta, sau celălalt.

BALANŢA
Se poate să vă alegeți cu un surplus salarial poate și pentru că veți da curs unei colaborări, dacă nu cumva o să fie mărire de salariu. Poate vă pregătiți de plecare la sfârșit de săptămână, faceți o rezervare, îi convocați pe prieteni și strângeți bani. Se poate să lucrați în paralel cu serviciul și o să vă descurcați mult mai bine cu banii de aici încolo.

Comenteaza