Horoscop 28 martie, cu Neti Sandu. Apar oferte de lucru cu bani mulți pentru un nativ din zodiac

Horoscop 28 martie, cu Neti Sandu. Apar oferte de lucru cu bani mulți pentru un nativ din zodiac
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 28 martie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
Apar oferte de lucru și o să alegeți ceva care să fie pe gustul vostru și să fie și cu bani mulți. O să vă reuniți în jurul unei idei, poate și a unui lider și să vă faceți și mai cunoscuți, c-aveți multe de spus și e momentul să vă reinventați.

TAUR
Poate v-ați cam neglijat sănătatea și nu mai merge așa, ar fi bine să faceți un set de analize medicale sau să vă programați la un specialist. Se poate să vi se recunoască niște merite, să primiți și bani sau doar echivalentul în produse, bonuri valorice, și să vă ridice serios moralul.

GEMENI
Se-anunță succes la preocupările de tip intelectual, la școală, poate și copii trec cu bine de teste și puteți semna și acte. O să aflați când și unde o să plecați și daca vă fi în interes de serviciu o să vi se spună și ce anume aveți de rezolvat. Dar o să vă bucurați, totodată, de un respiro.

RAC
Vă intră bani, cu-ntârziere, poate, și o să faceți un efort să nu-i cheltuiți ca s-aveți de buzunar când plecați pe undeva. Vin de undeva niște bani și o să aveți pentru o plecare într-o miniexcursie la sfârșit de săptămână, poate vă duceți în vizită la rude și o să vă prindă bine să reactualizați relația de suflet.

LEU
O reușită în sfera comunicării cu partenerul de cuplu și se vor stinge conflicte mai vechi și dați refresh relației, o-nviorați. Se poate să reluați niște negocieri și de data asta să vă și-nțelegeți, dacă fiecare dintre părți a cedat câte puțin și poate, încă, mai sunteți dispuși s-o faceți.

FECIOARĂ
Se poate să treacă niște apropiați pe la voi și să aflați lucruri noi care să vă folosească și să extrageți de-acolo o idee de afaceri. Poate fi o zi bănoasă pentru voi și să mai faceți o cumpărătură, aprovizionarea sau altceva care să fie spre beneficiul întregii familii.

BALANȚĂ
Poate vă dați întâlnire cu cineva care vă apară drepturile și se lupta să vă managerieze imaginea un avocat, un piarist. Se poate să vă descoperiți o noua vocație, să prindeți din zbor o idee de afaceri și să vă convină un parteneriat cu cineva care e entuziasmat, are prospețime și ține pasul cu voi.

SCORPION
Vi se dă ceva nou de făcut la serviciu, e posibil să fie o colaborare și să vă implicați, cu totul, în munca respectivă. Poate-ați comandat diverse lucruri pentru casă și o să dedicați mai mult timp treburilor gospodărești, vă-ngrijiți să fie totul lună și-or să vă mai ajute și ceilalți.

SĂGETĂTOR
O s-aveți prilejul să puneți în practică o idee, să cultivați un talent și să vă descătușați, să vă eliberați de stres. Se poate să faceți progrese în sfera comunicării și să luați un examen, să țineți un speech, vorbiți pe zoom într-o conferință sau vă duceți la un interviu.

CAPRICORN
Apar oferte de lucru dar nu vă puteți hotărî cu una, cu două să vă schimbați serviciul, că sunteți conservatori. Dar vă mai gândiți. Vin de undeva niște bani, fie de la serviciu, fie din colaborări, ori poate-ați vândut ceva și puneți banii la păstrare până găsiți altceva valoros de cumpărat.

VĂRSĂTOR
Se poate să faceți niște achiziții și să vă aranjați și mai frumos locuința că vă pregătiți de sărbători, dacă nu cumva e și o nuntă în familie. Se rezolvă o serie de lucruri și o să avansați cu niște lucrări, atât la serviciu, cât și în plan profesional și o să vă bucurați de un plus de prestigiu.

PEȘTI
O s-aveți o revelație, o să-nțelegeti care e cauza unor lucruri inexplicabile și o să ajungeți la un echilibru interior. E posibil să bateți palma pentru un contract și o să aveți parte de confort financiar că mai vin bani și din alte surse - poate și partenerul de cuplu contribuie serios.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza