Horoscop 19 decembrie, cu Neti Sandu. Ce zodii își găsesc sufletul pereche

Horoscop 19 decembrie, cu Neti Sandu. Ce zodii își găsesc sufletul pereche
| Foto: stirileprotv.ro.

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 19 decembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SĂGETĂTOR
Se poate să primiți niște daruri, poate fi ziua voastră de naștere, sau ați câștigat un titlu și sărbătoriți momentul. E un reviriment sufletesc la voi și poate vă găsiți perechea sau o să vă decideți să vă petreceți viața împreună cu ființa pe care o iubiți.

CAPRICORN
O să vă bucurați de prezența cuiva și poate viața voastră sentimentală o să ia o nouă turnură. Se poate să vă vină și vouă inima la loc și să vă meargă mult mai bine în plan afectiv, c-ați găsit, în sfârșit, drumul către inima pertenerului.

VĂRSĂTOR
E un grup care vă cheamă să petreceți o oră, dacă se vă putea, în aer liber, să faceți schimb de păreri și să faceți mișcare. E o persoană care are ceva important să vă spună și poate o să atingă în inima voastră ceva care să vă facă să fiți împreună, că e o rezonanță acolo.

PEȘTI
Vi se lansează o invitație să fiți și voi de față la un moment festiv și dacă nu dați de restricții vă duceți. O să vă faceți drum pe la cineva care serbează o zi de naștere, ori altceva și o să vă prindă bine să mai schimbați o vorb, o emoție cu niște oameni cu care chiar aveți ce împărți.

BERBEC
Poate dați o fugă prin împrejurimi să revedeți pe cineva drag și o să vă-ncărcați, sufletește, că e cineva drag, cum ziceam. O problemă - de suflet - mai veche se poate rezolva dacă vă-ntâlniți cu cel care v-a tulburat sufletește și spuneți lucrurilor pe nume ca să vă continuați relația.

TAUR
V-a rămas gândul la cineva care v-a atras cu felul lui, al ei de a fi și o să știți dacă e pentru voi sau nu, în curând. Viață voastră ar fi și mai frumoasă dacă v-ați apropia mai mult de cineva cu care aveți șanse mai mari de conviețuire, că ați atins un prag al maturității emoționale.

GEMENI
E cineva care așteaptă un semn de viață de la voi, ca să lucrați împreună sau poate aveți același hobby. Poate veți lua o decizie referitoare la viața în doi și fie o comunicați acum, fie de sărbători. Pare să fie una de bun augur.

RAC
Vă invită cineva la o cafea, dar s-ar putea să mutați locul de întâlnire și să-l chemați la voi acasă. E mai bine sufletește, s-au mai vindecat niște răni și o să vă gândiți și mai serios la viața de cuplu în care credeți cu toată ființa voastră.

LEU
Se-apropie un moment - cheie - în viață voastră și poate v-ați hotărât să vă căsătoriți în scurt timp. V-ați putea duce într-o scurtă plimbare la cineva care v-așteaptă la masă, ori la cafea, la desert ca să mai povestiți de-ale voastre că vi s-au întâmplat multe.

FECIOARĂ
Poate îi faceți o probă mașinii, să vedeți dacă e în stare de bună funcționare și o să faceți o plimbare mai pe-aproape de casă. O să vă bucurați de confortul casnic și o să mai faceți și în continuare câte ceva pentru casă și ai voștri, azi însă vă luați un respiro.

BALANȚĂ
O să le dați o mână de ajutor, chiar și online unor apropiați care au nevoie de părerea voastră de specialist. Se pare c-o să le-mpliniți o dorință copiilor, nepoților, poate le organizați o mică petrecere cu verii lor, cu vreun vecin, doi ca să se distreze.

SCORPION
Se poate să primiți un cadou pe care nu l-ați luat atunci când a fost momentul, c-ați lipsit de la-ntâlnire. V-ați mai eliberat din carapace și vreți să socializați măcar un pic și să vă alăturați unui grup ca să aveți activități comune care să vă bucure, să vă destindă.

sursa: știrileprotv.ro.

 

Comenteaza