Horoscop 18 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi bani dintr-o sursă neașteptată

Horoscop 18 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi bani dintr-o sursă neașteptată

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 18 octombrie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANŢA
Se rezolvă tot felul de chestiuni mai vechi, mai noi şi o să vă bucuraţi de o libertate de mişcare, că n-or să mai fie lucruri care vă ţin pe loc. O să faceţi progrese. Poate bateţi palma pentru u contract care v-ar aduce aprecierea celor din jur şi bani, în curând.

SCORPION
E agitaţie la voi, o să luaţi şi bani o s-aveţi şi de dat c-or fi cheltuieli în perioada asta şi vreţi să vă achitaţi de toate că nu agreaţi restantele. Poate vă faceţi nişte socoteli ca să vedeţi dacă vă puteţi schimba maşina, sau mai strângeţi nişte bani ca nu v-ajung.

SĂGETĂTOR
O să apară cineva care vă poate fi un bun suport moral, material şi să puteţi duce la bun sfârşit nişte obligaţii care apasă pe umerii voştri. Sufleteşte are de unde să vă fie mai bine.dacă o să fiţi şi mai empatici cu parterul de viaţă, să nu se simtă abandonat.

CAPRICORN
E posibil să vi se facă o propunere de afaceri şi să fie convingătoare persoană, voi s-aveţi nevoie de o schimbare şi să şi treceţi la fapte. Un câştig, vin de undeva nişte bani şi o s-aveţi pentru evenimentele de familie care se anunţă în perioada următoare.

VĂRSĂTOR
Se poate să se ivească ocazia să călătoriţi, fie în interes de serviciu, fie ca să revedeţi pe cineva care v-aşteaptă în străinătate. Vă vin idei de lucrat ceva în particular şi se va găsi ceva care să vi se potrivească. Fiţi pe recepţie.

PEŞTI
O să aflaţi cui îi pasă de voi şi-o să vă faceţi program zilele astea, să aveţi preocupări comune, un shoping, poate vă duceţi la un film, un spectacol, sau într-o staţiune de agrement. Poate reuşiţi să vă recuperaţi banii fără de care nu puteţi da avansul pentru o casă, ori pentru o maşină.

BERBEC
Poate v-aţi găsit ceva nou de lucru şi o să vă puneţi toată priceperea la bătaie ca să faceţi impresie bună, să vă primiţi banii de care aveţi nevoie. Se poate să vindeţi ceva, o casă, o maşină, şi să vă luaţi altceva în schimb.

TAUR
Sunteţi în căutarea afacerii perfecte care să v-aducă bani şi să vă şi placa profilul muncii, ca să puteţi pune suflet. Se poate să luptaţi pe cale legală cu nişte oameni care nu-nţeleg de bună voie să vă dea înapoi ce-i al vostru.

GEMENI
Voi poate veţi lucra în paralel cu serviciul la ceva care să v-aducă un venit suplimentar şi o să puteţi ieşi mai des în weekend la plimbare, Sunteţi inventivi, o să cultivaţi un hobby şi o să descărcaţi acolo tot stresul acumulat.

RAC
Poate o să cheltuiţi nişte bani cu casa, şi luaţi aparatura nouă, mobilă, ori diverse piese pentru decoraţiuni interioare şi o să intraţi în bugetul de rezervă. Poate vă faceţi timp să-i duceţi pe copii la nişte cursuri speciale şi să vedeţi care li se potrivesc.

LEU
Poate o să faceţi rost de bani dintr-o muncă apărută din senin şi se poate să fie şi din faţa calculatorului, şi să vă fie mai uşor aşa. O să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi şi să aveţi şi un timp liber comun ca să nu vă simţiţi singuri.

FECIOARĂ
Poate vă instruiţi într-un nou domeniu, şi o să vreţi să şi lucraţi cât mai repede ca să faceţi rost de bani. Vă reprofilaţi. O să vă echilibraţi din punct de vedere financiar ca se conturează un job mai bine plătit, la orizont.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza