Horoscop 14 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie are o zi decisivă pentru relația de cuplu

Horoscop 14 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie are o zi decisivă pentru relația de cuplu

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 14 martie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

PEȘTI
Se poate să cheltuiți niște bani ca să vă reînnoiți garderoba, să alegeți o ținută potrivită cu evenimentul la care vă duceți, oricât de restrâns ar fi cadrul.

BERBEC
Întrevedere cu cineva care vrea să vă smulgă o promisiune de colaborare și se grăbește, să nu semnați cu altcineva - pare să vă intereseze colaborarea.

TAUR
Ați putea expune, undeva, fie și online, un produs, ceva la care ați lucrat și lumea o să vă admire, poate găsiți cumpărători, sau un colaborator, doi.

GEMENI
Vă pregătiți de o apariție în public, poate vi se înmânează și un premiu - dar, mă rog, în condiții de pandemie, că așa e situația, dar o să conteze la prestigiul vostru.

RAC
Se poate să le faceți o vizită părinților, o să vă dovediți utili, că ei au nevoie de câte ceva pe care, doar voi, se pare că le puteți furniza, ori rezolva, c-o fi ceva de lucru.

LEU
E posibil să luați niște bani dintr-o activitate colaterală și să vă permiteți o ieșire la plimbare, la un restaurant, poate dați o fugă în alt oraș.

FECIOARĂ
E cineva care o să reia o curte asiduă ca să vă cucerească, fără drept de apel, pentru că e vizibilă compatibilitatea - vedeți și voi ce vă doriți.

BALANȚĂ
Se poate să fie o zi decisivă pentru relația de cuplu și o să vă asigurați că ați ținut cont de toți factorii importanți, ca să puteți rămâne împreună.

SCORPION
Lucrurile sunt în continuă mișcare la voi și o să vi se cam schimbe starea de spirit, că atitudinea celor cu care veniți în contact este surprinzătoare.

SĂGETĂTOR
Poate-aveți un aniversat în familie, e un succes recent, poate, care se cere sărbătorit și o să fie o încărcătură sufletească, o să fie toată lumea fericită.

CAPRICORN
Se poate să vă duceți într-o vizită la rudele apropiate, c-aveți de spus cuiva la mulți ani și o să refaceți spiritul de grup, de familie.

VĂRSĂTOR
O să luați o porție generoasă de respiro ca să aveți mintea limpede când o să alegeți o variantă de job care să v-aducă beneficii - asta mâine.

sursă: stirileprotv.ro.

 

Comenteaza