Gestul emoționant făcut de Adi Rus pentru Vlăduța Lupău. Ce și-a tatuat soțul artistei pe braț: „Când mă gândesc...”

Gestul emoționant făcut de Adi Rus pentru Vlăduța Lupău. Ce și-a tatuat soțul artistei pe braț: „Când mă gândesc...”

Adi Rus a făcut un gest emoționant pentru Vlăduța Lupău, tatuându-și chipul acesteia pe braț.

Vlăduța Lupău poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes în domeniul muzical. Artista are un soț care o iubește foarte mult, iar el face gesturi emoționante pentru ea. Adi Rus și-a tatuat pe braț chipul partenerei sale de viață.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Vlăduța Lupău a făcut o postare cu care a reușit să-i surprindă plăcut pe fanii ei. Artista le-a arătat acestora ce gest emoționant a făcut Adi Rus pentru ea.

Ei bine, soțul celebrei cântărețe și-a tatuat chipul ei pe braț. Partenerul de viață al vedetei are câteva cuvinte scrise lângă fața artistei.

„Când mă gândesc că aia-s eu”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Vlăduța Lupău este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Artista a făcut declarații emoționante, după ce a dezvăluit că este gravidă cu un băiețel. Vedeta a împărtășit pe platforma Instagram o fotografie în care apare alături de soțul ei, Adi Rus, și de fiul lor, Iair, care urmează să devină frate mai mare.

În postare, cântăreața a dezvăluit că a apelat întotdeauna la ajutorul divin pentru a fi binecuvântată cu un al doilea copil, o rugăciune care, se pare, a fost ascultată. În câteva luni, ea va avea ocazia să își țină noul născut în brațe, potrivit spynews.ro.

Comenteaza