Gabriela Cristea și Tavi Clonda în prag de faliment?! Cuplul ar avea datorii de zeci de mii de euro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda în prag de faliment?! Cuplul ar avea datorii de zeci de mii de euro
| Foto: cancan.ro

Afacerile Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda par să nu meargă ca pe roate. Potrivit unor surse, cei doi ar avea mari datorii. 

Se știe, deja, faptul că Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu longeviv în showbizul românesc. De altfel, cei doi au ales să meargă pe un drum comun și să își formeze o familie.

Au un program încărcat, în fiecare zi. Pe lângă grija pe care o poartă copiilor, în permanență, cei doi merg la filmări. Iar, pe lângă toate aceste aspecte, dețin și două firme.

Vedeta de la Antena Stars deține o firmă încă din luna octombrie a anului 2022. Gabriela Cristea și-a dorit să își deschidă o firmă în industria „Comerț cu ridicata și amănuntul; Repararea autovehiculelor și motocicletelor”, codul CAEN fiind 4791.

Obiectul de activitate, potrivit site-urile specializate, reprezintă „comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet”.

Practic, prezentatoarea TV deține o firmă prin care oferă spre vânzare articole vestimentare (rochii și cămăși). Articolele vestimentare se oferă spre vânzare la câteva sute de lei per bucată.

Potrivit unui site în care sunt expuse cifrele de afaceri, profiturile, pierderile și datoriile afacerilor, firma Gabrielei Cristea a înregistrat, o cifră de afaceri de 1.429 de lei.

De altfel, profitul net este pe minus, cu 21.839 de lei. Firma este activă pe piață de șapte luni, potrivit cancan.ro.

Comenteaza