Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta iubită:” Da, eram cu fosta în mașină și…”

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta iubită:” Da, eram cu fosta în mașină și…”

Gabriela Cristea a trecut printr-un moment neplăcut când l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall.

Totul s-a întâmplat cu foarte mulți ani în urmă. Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare. Atunci prezentatoarea TV era divorțată de Marcel Toader, fostul soț. Cu toate că ei s-au cunoscut atunci, Tavi Clonda nu terminase relația în care era. Dar au apărut sentimente puternice între el și frumoasa prezentatoare TV.

Într-o bună zi, când era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză plăcută. Astfel că i-a cumpărat un tort, însă ea a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care voia să-i ofere tortul.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda pentru Impact.ro.

 

Comenteaza