Gabriela Cristea dă din casă. Ce tactică a aplicat pentru a-și păstra bărbatul acasă

Gabriela Cristea dă din casă. Ce tactică a aplicat pentru a-și păstra bărbatul acasă

Gabriela Cristea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tavi Clonda, de mai bine de 8 ani de zile.  

Au un mariaj fericit, iar împreună au două fete superbe. O relație trebuie îngrijită cu mare grijă, deoarece este foarte sensibilă, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda tiu asta foarte bine. Prezentatoarea de la Mireasa- Capriciile Iubirii a dezvăluit unul dintre secretele pe care se bazează relația ei.

Gabriela Crsitea este o persoană foarte carismatică și blând. În emisiunea Mireasa-Capriciile Iubirii, frumoasa prezentatoare le mai dă sfaturi atât concurenților, dar și telespectatorilor care urmăresc emisiunea. Ei bine, aceasta a dezvăluit pe ce se bazează relația ei în afară de iubire și respect. Îndrăgita prezentatoare spune că această metodă a funcționat mereu în cazul relației sale.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt foarte fericiți de când s-au găsit unul pe altul și de când împart viața împreună atât în momentele bune, dar și în cele mai puțin bune. Prezentatoarea TV are o regulă de aur care i-a ajutat mariajul să se dezvolte frumos. Aceasta a dezvăluit prezentatorilor secretul relației ei cu Tavi Clonda. Mai exact, la final zilei când se pun la somn, cei doi lasă de-o parte problemele și certurile de pe timpul zilei și se îmbrățișează ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, urmând ca lucrurile să fie rezolvate ulterior.

‘’Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea este să nu mă culc niciodată supărată cu soțul meu. Adică, indiferent și dacă urlăm unul la altul, la finalul zilei o punem pe hold și rezolvăm mâine, dar acum hai să ne ținem în brațe. Mi s-a părut un sfat înțelept. În proporție de 95% l-am aplicat și n-a fost rău’’, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa-Capriciile Iubirii, potrivit spynews.ro.

Comenteaza