Gabriela Cristea a dat față în față cu noua ”parteneră” a lui Tavi Clonda: „S-a schimbat treaba”

Gabriela Cristea a dat față în față cu noua ”parteneră” a lui Tavi Clonda: „S-a schimbat treaba”
| Foto: fanatik.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în culmea fericirii după ce în familia lor a apărut o nouă membră, botezată de cântăreț drept „Albă ca Zăpada”!

Tavi are o nouă parteneră de drum, una de care se va bucura și soția sa, Gabriela Cristea, cu toate că la început a strâmbat din nas, prezentatoarea de la Antena Stars având alte preferințe. Ușor, ușor, după cum Tavi a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK, Gabriela a acceptat-o. Ba chiar, a început s-o îndrăgească și ea.

Noua fericire din familia Cristea-Clonda nu este una gratis, iar pentru ea Tavi trebuie să muncească pe rupte, așa cum a făcut-o și până acum. Prețul bucuriei pe care și-a făcut-o artistul este de aproximativ 100.000 de euro.

Tavi a postat, de altfel, câteva filmulețe, cu noul său super-car, un Mercedes GLE 400, în care se bucură ca un copil de ea! La un moment dat, văzând cât e de fericit soțul ei, Gabriela i-a zis bărbatului s-o îmbrățișeze, acestuia sclipindu-i ochii.

Tavi Clonda ne-a spus că mașina nu a fost luată cu bani cash, ci prin leasing. Fetițele cuplului, Thea Iris Selena și Bella Victoria Margot încă nu au văzut autoturismul, însă Tavi spune că abia așteaptă ca micuțele să reacționeze. Ele știu doar că se vor plimba de acum cu o altă mașină, dar nu au idee despre ce e vorba, de fapt, plus că sunt încă destul de mici să cunoască anumite detalii.

În postarea făcută pe Instagram, Tavi Clonda a spus că aștepta momentul acesta de 15 ani și a explicat de ce.

„Am zis că așteptam de 15 ani momentul ăsta de când a apărut modelul aproximativ. Am trecut prin mai multe Coupe-uri, că mie îmi plac Coupe-urile până am ajuns la destinația finală, la ce îmi doream eu, de fapt, de la început, de când a apărut modelul ăsta de 12, 13, 14 ani, nu mai știu exact.

Am avut un Volkswagen, un Passat CC, după aia un GLC. Am avut cam ce mi-am dorit, dar numai cu multă muncă și, cum să zic eu, perseverență. Mașina e luată în leasing. Am dat un avans și plătesc rate. Nu, nu am luat-o cu banii jos și nici n-aveam și nici dacă aș fi avut nu cred… Nu am de ce să mă ascund”, a declarat Tavi Clonda, soțul prezentatoarei Gabriela Cristea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Comenteaza