Fratele lui Emi Pian este „vânat” de recuperatorii de creanțe. Ce sumă datorează interlopul

Fratele lui Emi Pian este „vânat” de recuperatorii de creanțe. Ce sumă datorează interlopul

Ciprian Pian nu se află într-o situație tocmai plăcută din cauză că este urmărit de recuperatorii de creanțe, din cauza faptului că nu și-a achitat facturile telefonice.

În acest context, se pare că o firmă de recuperări creanțe a cumpărat datoria celebrului interlop de la respectivul operator de telefonie mobilă și l-a acționat în judecată pentru recuperarea sumelor restante. Ciprian Pian se află în acest moment după gratii, fiind acuzat de tentativă de omor.

La mijlocul lunii trecute, firma de recuperări  de creanțe a depus o acțiune la Judecătoria Sectorului 2, dar încă nu a fost stabilit primul termen. S-ar părea că suma pentru care Ciprian Pian este „vânat” nu depășește câteva sute de lei, așa cum precizează WOWbiz.ro.

Ciprian Pian a fost ridicat de mascați în luna august a anului trecut, el este acuzat de tentativă de omor. Procurorii au dovezi că Ciprian și fratele lui mai mare, Grațian, au încercat să-l omoare pe Richard, presupusul asasin al lui Emi Pian. Acum, atât frații lui Emi cât și criminalul acestuia sunt judecați în același dosar.

Ciprian Pian, pe numele lui real Laurențiu Duduianu, este fiul lui Nicolae Duduianu și nepotul lui Segher Duduianu. Este cunoscut în cercurile din Capitală ca fiind unul dintre cei mai influenți lideri interlopi. Fratele lui Emi Pian este un personaj foarte cunoscut, dar și influent și se bucură de o avere foarte mare, potrivit cancan.ro

Comenteaza