Finala Insula iubirii 2022. Care dintre cupluri au rămas împreună după finalul competiției

Finala Insula iubirii 2022. Care dintre cupluri au rămas împreună după finalul competiției

Sezonul 6 al emisiunii „Insula Iubirii” s-a sfârșit și doar o parte dintre cupluri au rămas împreună și după întoarcerea acasă.

Ultima ediție a emisiunii Insula iubirii, sezonul 6, s-a difuzat ieri, 27 iunie 2022, iar fanii au putut afla care sunt cuplurile care au rămas împreună și dacă au trecut testul fidelității.

Cerasela și Rareș, Cristina și Sebastian, Lavinia și Rey, dar și Teodora și Alexandru au stat separați vreme de 21 de zile, însă în compania unor ispite masculine, versus feminine, la Insula iubirii 2022. 

Însă nu toate cuplurile care au participat la Insula iubirii, sezonul 6, au plecat acasă împreună, așa cum au venit în emisiune.

La bonfire-ul final de la Insula iubirii 2022, Rareș și Cerasela aleg să plece împreună de pe insulă, însă la venirea în țară, acesta a anunțat că e la un pas de despărțire de iubita sa, Cerasela, fiindcă nu o mai vede ca pe mama copiilor săi.

Înainte a pleca la Insula iubirii, sezonul 6, Rareș povestea că a venit în emisiune ca să i se confirme că nimic nu îl poate despărți de Cerasela.

”Eu cred că problemele ei de încredere se trag din trecut.

Un trecut în care eu nu am fost prezent. Însă cumva suport consecințele acelui trecut. Eu pot spune despre ea că am încredere 100%, fiindcă nu mi-a dat niciun motiv. 

Nu am emoții, am venit aici de bună voie, iar totul o să decurgă normal, unde decurge oriunde pe planeta asta. Tentațiile sunt la orice pas. Ține de fiecare în parte să le limiteze la un anumit nivel.

Și ciocolata e bună și toată ziua ai mânca, dar nu toată ziua te dai în ea. La fel și aici. Tu alegi să faci anumite chestii. Relațiile și tentațiile țin de cât de mult îți dorești acel lucru și de ce principii ai. 

Noi am venit la Insula iubirii pentru ca Cerasela să prindă mai multă încredere în mine. Pentru a i se confirma că nimic nu ne poate despărți. Obiectivul nostru comun este să construim o familie. Eu văd Insula iubirii ca o etapă din relația noastră”, a povestit Rareș, înainte de a participa la Insula iubirii, sezonul 6.

Cristina și Sebastian s-au despărțit la Insula iubirii, sezonul 6, alegând să plece separat de insulă. Pe parcursul emisiunii, Sebastian și-a petrecut timpul în compania ispitei Oana Monea, în timp ce Cristina a avut interacțiune cu diferite ispite masculine, printre care Bogdan, Daniel, Denis și Marco.

Înainte de a participa la Insula iubirii 2022, Cristina mărturisea că are planuri de viitor alături de Sebastian, însă toate acestea s-au destrămat în prezent.

”Ne-am dorit să venim la Insula iubirii deoarece mie îmi place să mă pun mereu în situații mai puțin favorabile mie, să văd cum mă pot descurca în alte situații de presiune, într-un cadru total diferit pe care nu l-am avea afară.

Îmi place chestia de a testa, de a cunoaște, de a vedea cum mă simt eu, cum reacționez, de a ieși din zona de confort. Chiar și dacă vom afla chestii despre noi pe care nu le știm, le vom accepta.

După emisiune am făcut multe planuri pe care am dori să le îndeplinim. Primul ar fi să ne mutăm împreună și să deschidem un canal de YouTube, să ne distrăm”, a mărturisit Cristina, înainte de a participa la testul fidelității, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza