Elena de la Casa Iubirii spune adevărul despre apropierea dintre Cristina și Patrick! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Se vedea că au....”

Elena de la Casa Iubirii spune adevărul despre apropierea dintre Cristina și Patrick! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Se vedea că au....”
| Foto: wowbiz

Elena, fosta concurentă a emisiunii „Casa Iubirii” a vorbit despre apropierea care a avut loc între Patrick și Cristina.

Invitată în emisiunea “Culisele iubirii”, prezentată de Bianca Comănici, tânăra a menționat că unul din regretele pe care le are este acela că nu a fost mai vocală în emisiune.

Elena a vorbit și despre votul spre eliminare pe care Patrick i l-a dat, declarând că nu se aștepta și că nu a înțeles de ce a ales să o voteze. Tot aceasta a vorbit și despre conflictele pe care le-a avut cu Julia, dar și despre discuțiile contradictorii cu ceilalți colegi de platou, povestind că singurele fete cu care s-a înțeles bine au fost Vlada și Mihaela.

Elena nu mai face parte din proiectul Casa Iubirii, așa că a făcut o serie de dezvăluiri. Aceasta a vorbit despre apropierile dintre Cristina și Patrick, care ridică semne de întrebare pentru fanii emisiunii. Ce se întâmplă mai exact între cei doi, ne-a spus chiar fosta concurentă.

„Mi-am dat seama de Patrick și Cristina din privirile ei. Ei luceau mereu ochii când îl vedea, zâmbea, vorbeau mereu prin semne când erau pe conexiune și când se întâlneau unul cu altul se vedea că au o chimie între ei sau că simt ceva.

Acum nu știu din partea căruia ar fi sentimentele mai mari. Probabil nu vor să facă pași unul înspre altul, fiindcă nu au încredere că e ceva pe bune. Cât e Radu în casă, nu va fi ceva între ei. E fostul ei iubit, mereu are ceva de comentat. Nu văd cum ar încerca să nu se bage în relația lor, să nu o strice. Și Cristina s-ar simți destul de prost să aibă mai mult decât o prietenie cu Patrick, de față cu Radu.”, a declarat Elena, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza