Divorț șocant! ! Nicoleta Luciu: „am acceptat să fiu înșelată…”. Vestea a venit ca un trăsnet în showbiz

Divorț șocant! ! Nicoleta Luciu: „am acceptat să fiu înșelată…”. Vestea a venit ca un trăsnet în showbiz

În spațiul public a apărut informația conform căreia Nicoleta Luciu și soțul ei au probleme în căsnicie.

Este informația momentului în showbiz-ul românesc.

Chiar dacă Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, are în continuare fani care îi urmăresc activitatea din online și vor să afle cât mai multe despre ce se întâmplă în viața ei. Ei bine, în spațiul public a apărut informația conform căreia vedeta și soțul ei au probleme în căsnicie.

Se destramă căsnicia dintre Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo

Potrivit unor apropiați de-ai lor, cei doi sunt la un pas de divorț. Partea bună este că nu va fi o despărțire cu scandal, întrucât, aceleași surse susțin că Nicoleta și Zsolt vor merge la notar.

Vestea a venit ca un trăsnet în lumea monedă, pentru că cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Nicoleta s-a retras în urmă cu câțiva ani din lumina reflectoarelor și a renunțat la aparițiile publice tocmai pentru a se dedica soțului și copiilor.

În urmă cu câțiva ani, cei doi soți au mai avut probleme și au fost la un pas de divorț, dar atunci au reușit să depășească greul.

Acum, însă, situația pare mai serioasă. Potrivit Spynews, cineva dintre apropiații soțului Nicoletei Luciu a dezvăluit că cei doi se pregătesc să meargă la notar.

Nicoleta Luciu: am acceptat să fiu înșelată

Într-un interviu mai vechi, Nicoleta Luciu a declarat că a fost înșelată de către soțului ei, dar că l-a iertat gândindu-se că la mijloc sunt patru copii care au nevoie de ambii părinți. Ea spunea atunci că nu crede că soțul ei o va mai înșela vreodată, întrucât ar risca foarte multe.

La acea vreme, Zsolt a înșelat-o pe Nicoleta Luciu cu antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen. Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, dar se pare că relația lor este din nou greu încercată.

Rămâne de văzut dacă cei doi soți vor merge înainte cu divorțul, sau vor încerca să repare ce nu este în regulă între ei. Nicoleta Luciu și omul de afaceri Zsolt Csergo au împreună patru copii.

Comenteaza