Detalii tulburătoare de la înmormântarea lui Gabi Luncă. Ce semn a trimis în ziua plecării ei

Detalii tulburătoare de la înmormântarea lui Gabi Luncă. Ce semn a trimis în ziua plecării ei
| Foto: cancan.ro

Gabi Luncă a fost condusă ieri pe ultimul drum cu râuri de lacrimi, mii de flori și o infinită durere.

Trei dintre copiii pe care artista i-a avut cu soțul ei, Ion Onoriu, dar și băiatul vitreg, Costel Onoriu, i-au îndeplinit ultima mare dorință.

În plus, la înmormântare, au fost prezenți mai mulți lăutari care au interpretat piesele cunoscute ale regretatei cântărețe.

Emanuel Onoriu nu a fost prezent la înmormântarea mamei sale, iar, când a fost sunat de jurnaliști, a refuzat să ofere amănunte despre această decizie, relatează impact.ro. Unii dintre pastori au anunţat că acesta s-ar fi infectat cu virusul SARS-CoV-2, iar alții au spus că, de fapt, e prea sensibil şi nu ar dori să se expună unor emoții atât de puternice.

Aproape 200 de persoane i-au adus ieri un ultim omagiu cântăreței Gabi Luncă, care a fost înmormântată în cimitiriul din Dămăroaia.

În groapa în care a fost depus sicriul său au fost transferate de la Străulești rămășițele soțului ei, Ion Onoriu, care a murit în 1998.

Tot în acest cimitir își doarme somnul de veci prima fiică a artistei; micuța s-a stins din viață chiar în ziua în care a fost botezată, iar, la scurt timp de la tragedie, mama sa a trecut la penticostali.

După cum puteți vedea în colajul de mai jos, pe panglica unei coroane cu flori s-a strecurat o greșeală greu de imaginat – angajații de la florărie au scris “dom. Gabi Lungă”.

 În timp ce un domn a purtat o geacă de culoarea muștarului, un alt bărbat a îmbrăcat un tricou galben pe sub puloverul negru pe care și l-a ținut deschis la fermoar.

Cortegiul funerar s-a oprit la sediul TVR, unde a fost depusă o coroană de flori și o fotografie cu solista de muzică lăutărească, dar și la casa în care a locuit. În plus, s-a mai făcut o oprire pentru ca un pastor să citească anumite rugăciuni și să țină o slujbă pentru sufletul artistei, potrivit cancan.ro.

La un moment dat, la cimitir, au fost eliberați mai mulți porumbei albi, după care un pastor a ținut o cuvântare în memoria ei. Groparii au fost îmbrăcați în celebrele costume albe și au purtat măști de protecție ca să evite o posibilă infectare cu SARS-CoV-2, iar, la finalul ceremoniei, mormântul regretatei Gabi Luncă a fost acoperit cu aproape 100 de coroane cu flori.

“O să facem o clinică post-COVID sau un azil în memoria părinților mei, în memoria mamei. (…). De data asta, nu o să fim eu și cu frații mei cei care o așteptăm, de data asta, ne așteaptă dânsa. Depinde de noi, copii, să urmăm cărarea pe care ei ne-au trasat-o, cărarea Domnului, să fim cu toții în cer”, a declarat Rebeca Onoriu la scurt timp după ce sicriul regretatei Gabi Luncă a fost coborât în groapă.

Comenteaza