Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală. Unul dintre ei se pregătește de facultate la doar 8 ani

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală. Unul dintre ei se pregătește de facultate la doar 8 ani
| Foto: ciao.ro

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală, ci îi lasă să învețe acasă.

Vedeta a fost prezentă în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde a dat detalii neștiute din viața personală. Dana Nălbaru a dezvăluit că nu-și duce băiatul la școală, pentru că nu ar avea nevoie. Soția prezentatorului de la PRO TV spune că fiul ei se pregătește pentru un fel de Bacalaureat.

”Kadri nu a fost niciodată la școală. Nu are nevoie. Nici nu aș ști unde sa îl duc. Are un alt nivel. La nici 8 ani, acesta se pregătește pentru un fel de Bacalaureat. E un examen care îți asigură intrarea la anumite facultăți, în functie de scorul pe care îl ai. Nu ăsta e scopul, că vreau să meargă la facultate, o facem așa, mai mult de fun.

Lui îi place sa învețe, are sute de cărți citite deja. Pentru noi e ceva normal, poate pentru ceilalți e o mirare. E un copil care știe să se prostească, să se joace, să râdă, nu stă toata ziua cu nasul în cărți. Însă mintea lui e astfel structurată încât reține foarte ușor, extrem de repede. Înțelege niste lucruri de o finețe extraordinară, exact ca un adult. Așa s-a născut el”, a povestit Dana Nălbaru.

„E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine, are însă o capacitate de asimilare a informațiilor extrem de mare, orice citește. Mergem împreună în biblioteci sau in librării și-și alege singur. De multe ori nici nu știu ce citește – mă uit doar să văd dacă sunt morale”, a mai spus artista, potrivit ciao.ro.

 

Comenteaza