Cuplul de la Insula Iubirii care i-a lăsat fără cuvinte pe telespectatori. Cei doi au făcut dezvăluiri care au șocat pe toată lumea: ”M-a adus în pragul disperării”

Cuplul de la Insula Iubirii care i-a lăsat fără cuvinte pe telespectatori. Cei doi au făcut dezvăluiri care au șocat pe toată lumea: ”M-a adus în pragul disperării”

Prima ediție a sezonului 8 la Insula Iubirii a început cu dezvăluiri neașteptate din partea unui cuplu.

Bianca Mitroi și Robert Braia au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația de iubire și a trece peste cea mai mare provocare a poveștii lor de dragoste. Concurenții au reușit să le atragă atenția tuturor încă din primele momente.

Robert Braia a dezvăluit, în fața tuturor, un subiect delicat pentru iubita lui, căci i-a adus multă suferință în acel moment. Concurentul i-a lăsat pe toți fără cuvinte când a povestit cum a încercat să scape de pisicile Biancăi Mitroi, fără să mai țină cont de ceea ce ar putea să pățească.

Bianca Mitroi a fost foarte afectată de acel episod din viața ei. În schimb, Robert Braia a explicat cum a început totul și de ce a recurs la acest gest. Dezvăluirile concurentului nu au încântat-o deloc pe Bianca Mitroi.

”În seara în care au dispărut, a venit un prieten pe la mine, am lăsat geamul deschis, am plecat și au plecat și ele. Oarecum ea era extraordinar de atașată, zicea că sunt ca și copiii ei.

Nu consider că am fost gelos pe ei, ci erau și încă sunt motivul pentru care noi nu putem să depășim un impas în relație. (...) Nu voiam sa fiu doar eu și atât.

Eu i-am zis că sunt și alergic la motani. (...) Pe mine m-a adus în pragul disperării sincer, și de asta am făcut ce am făcut”, a declarat Robert Braia, la Insula Iubirii, potrivit spynews.ro.

Comenteaza