Cum arată și cu ce se ocupă mama Dianei Șoșoacă. Lucruri neștiute despre Alice Florescu Bleotu

Cum arată și cu ce se ocupă mama Dianei Șoșoacă. Lucruri neștiute despre Alice Florescu Bleotu
| Foto: wowbiz

Pe Diana Șoșoacă o cunoaște o țară întreagă pentru caracterul său vulcanic și tăios, însă despre mama sa se știu puține lucruri.

Mama Dianei Șoșoacă se numește Alice Tatiana Florescu Bleotu și este medic primar în obstetrică- ginecologie, doctor în științe medicale, având o lucrare remarcabilă susținută la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Pe lângă aceste calificări, este cunoscută și ca expertă în ezoterism, antreprenoare, activistă civică și membră în Marea Lojă Masonică Națională 1880. Cu alte cuvinte, face parte din această organizație secretă cunoscută sub numele de masonerie.

Din anul 1992, Alice Tatiana Florescu Bleotu lucrează ca medic la spitalul Colentina din București. Cu toate acestea, vârsta mamei Dianei Șoșoacă rămâne un mister, deoarece ea emană o înfățișare foarte tânără, impresie accentuată mai ales de atitudinea ei dezinvoltă.

„Diana îmi seamănă. În anumite privinţe, mă depăşeşte. Ştii tu proverbul: „Capra sare masa, iada sare casa!”. In sensul pozitiv al afirmaţiei, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deşi trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocinţă, elocvenţă şi demnitate”, spunea mama senatoarei Diana Șoșoacă pentru femeide10.

Mama Dianei Șoșoacă a fost căsătorită de două ori și are doi copii: pe senatoarea Diana Șoșoacă și un băiat, pe nume Alexandru.

Alice Florescu Bleotu a mărturisit că cele două căsnicii nu au dezamăgit-o, însă sentimentele de gelozie din partea bărbaților, a făcut-o pe mama senatoarei să recurgă la divorț.

„Ei nu m-au dezamăgit. Ei doar m-au „plictisit” cu reacţiile lor confuze din sfera resentimentului uman numit „gelozie”. Nici n-aş fi ales să concep două noi vieţi (cei doi copii ai noştri), cu oricine.

Sunt bărbaţi frumoşi, inteligenţi, educaţi, dar… care lângă mine, şi-au pierdut „uzul raţiunii”. Nimic mai mult! Gândeşte-te că profesia mea, obstetrică- ginecologie, m-a chemat la datorie şi responsabilitate zi şi noapte”, a explicat femeia, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza