Cum a ajuns Culiță să fie acuzat că a omorât un om

Cum a ajuns Culiță să fie acuzat că a omorât un om
| Foto: spynews.ro.

În ultimele zile, în presă a apărut informația potrivit căreia Culiță Sterp ar fi provocat moarea unui bărbat.

Culiță Sterp se află sub control judiciar după accidentul pe care l-a provocat pe o șosea din Cluj. După ce a fost surprins de aparatul radar cu viteză mai mare decât cea permisă, și a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii, în timp ce fugea de aceștia, a intrat într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului și a lovit în plin o altă mașină. A plecat apoi de la locul accidentului. Potrivit informațiilor, acesta conducea sub influența băuturilor alcoolice și al substanțelor interzise.

Zilele trecute, în presa din România au apărut informații potrivit cărora Culiță Sterp, pe lângă accidentul menționat mai sus, accident pe care l-a provocat la jumătatea lunii noiembrie, atunci când a condus sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, ar mai fi fost condamnat și în anul 2020, pentru ucidere din culpă.

Se pare însă că această informație, potrivit căreia artistul ar fi fost condamnat pentru ucidere din culpă în anul 2020. este una falsă, fiind vorba despre o coincidență de nume. Într-adevăr Nicolae Sterp a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, pentru că a făcut accident, după ce a adormit la volan, iar o persoană și-a pierdut viața în urma impactului cu o altă mașină, însă acest Nicolae Sterp, nu este cântărețul de muzică de petrecere! A fost vorba despre o simplă coincidență de nume, scrie clujist.ro.

Aceeași sursă menționată anterior scrie că acel bărbat, Nicolae Sterp, are magazin în Reșița și vinde carne și brânză, s-a născut în Sibiu, nu în Hunedoara, și are 35 de ani, nu 30, cât are Culiță Sterp.

Într-o postare făcută publică pe rețelele de socializare, Culiță Sterp a avut o reacție de revoltă în cazul celor care l-au judecat și criticat.

”Stăteam așa și mă gândeam cât de rea e lumea în ziua de azi. Abia așteaptă să te vadă la un necaz,abia așteaptă să te vadă jos, nu să te ajute să te ridici, să-și dea un picior să te duci și mai jos. Știi cum e, când faci 100, 1000 de fapte bune și faci numai una rea, oamenii ți le șterg pe alea 100, le uită și vorbesc doar de aia rea. Dar asta cred că vine din firea omului rău. Știți care e defectul oamenilor buni? Că se așteaptă ca toți ceilalți să fie ca ei. Eu vă întreb pe ăștia care tot comentați de rău, că sunteți cam 10,20 la sută, că restul sunt oameni cu coloană vertebrală care își văd de treaba lor, și dacă nu le place ceva, trec peste”, a spus Culiță Sterp pe Facebook, potrivit spynews.ro.

Comenteaza